vizem şuan elimde yuppiiiii

Başlatan ebuş, Mart 09, 2009, 11:10:02 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ebuş

arkadaşlar çok  mutluyum  Allahıma binlerce kez çok şükür  elime  vziem şimdi geçti darısı  bekleyen herkezin  başın a benim  vizem  çok  erken  geldi  16 şubatta başvurmuştum   bugun  elime  geçti  halayy:) halayy:) halayy:)

halecim

hayırlı olsun arkadaşım darsıı bizim başımıza ebrucum...

ATAAN

arkadas29

amed58

çigdem ayaz

merhaba arkadaşlar ben şubat 6 sında vize başvuruda bulundum evraklarımı götürdüm benim eşim alman vatandaşı ama halen bi cevap gelmedi ne zaman gelebilir bi bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim ???

igmg-frankfurt

masAllah esin hangi durumda alman vatandasimi isi varmi vs ???.....

bizi bilgilendirirsen cok mutlu oluruz...

çigdem ayaz

işi var evet aslı alman kendisi ama vize alan arkadaşlar hayırlısı olsun bu arada inşAllah en kısa zamanda benim vizemde gelir :-[

ebuş

bence eşin  bir  bagl oldugu  belediyeye  bir telefon  açsın  benm  eşim  açtı  hemen  getirin dediler evrakları  götürdü  1 hafta  vizem  elimde oldu

igmg-frankfurt

insAllah sende alirsin... hayirlisi olsun.... okey:)

zeytin

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim çok sevindim darısı bizlereee halayy:) halayy:) halayy:)

ebuş

canım  benım  çok  sagol  darısı  size  göremiyorum  seni  msnde  uzun  zamandır

çigdem ayaz

benim eşimde telefon açtı ama ondan çalıştığı fimanın gelir bilgieri istemişler oda götürmüş ama halaen bi cevap yok ne olabilir acaba :-\

sonsoz

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım darısı tüm bekleyenlerin başına .. Allah sevincini mutluluğunu daim etsin  clap:)

Sezer-

Hayırlı Olsun alkis:) Kardesim..
Darısı biz bekleyenlere olsun insAllah.

3,14

--> Hayırlı olsun, gözünüz aydın. şimdiden iyi yolculuklar diliyorum! alkis:) alkis:) alkis:)

yasin demir