Sağ Beyin Sol Beyin "Peki sizin Beyniniz nasil calisiyor...? "

Başlatan gece, Mart 06, 2009, 12:31:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 08:13:50 ÖSYani Ben Kendi Adima Söylüyorum Kimse Alinmasin, Sanirim Benim Sag Taraf Bos Zaten Vurunca Tik Tik Ses Geliyor  :haha:
:haha: :haha: :haha:

_VeRa_

Bölümle alakalı olduğu için burada paylaşmayı uygun gördüm  :)
Buyrun buda görsel test ;)

Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.

Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.

Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

igmg-frankfurt

bende hem sag hemde sola dönüyor..... hehe simdi benim IQ 160 ´mis...

_VeRa_

Alıntı yapılan: igmg-frankfurt - Mart 09, 2009, 12:35:42 ÖSbende hem sag hemde sola dönüyor..... hehe simdi benim IQ 160 ´mis...

bir dehayla muhatabız yani ;) :)

_VeRa_

3,14

--> Yok... Ne yaptın ne ettimse sadece saat yönünde dönüyor bu kadın. :haha:

gece

NİLSENAM

igmg-frankfurt

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 09, 2009, 02:14:01 ÖS--> Yok... Ne yaptın ne ettimse sadece saat yönünde dönüyor bu kadın. :haha:

bak sende kadinla ayni tarafa birlikde döndünmü o seni kiskanip diger tarafa dönüyor. ben denedim oldu... hehe kop:) kop:)

3,14

Alıntı yapılan: igmg-frankfurt - Mart 09, 2009, 03:20:22 ÖSbak sende kadinla ayni tarafa birlikde döndünmü o seni kiskanip diger tarafa dönüyor. ben denedim oldu... hehe

--> :o :o şimdi deniyorum. ;D

ATAAN

3,14

NİLSENAM

igmg-frankfurt

ozaman kusura bakmicaksin lafini bi kadina geciremedin haha... bacaklarini iyi izle  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ATAAN

Bende Dönmüyo Gizem, Oturdu Bu Kadin Beni Seyrediyor Yavv  :haha: