Dogdugunuz gün, hangi agactan geldiginizi ortaya cikariyor ....

Başlatan gece, Mart 09, 2009, 04:50:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

25 Haziran-4Temmuz : Elma

elma : (Ask) Cazibeli, fiziksel olarak dikkat cekici, etkileyici... Hos bir auraya sahip. Flortoz ve maceraperest ama hassas ve her zaman asIk bir tip. Sevmeye ve sevilmeye merakli. Sadik ve hassas bir Elmes. Comert. Bilimsel konulara yetenegi var. Bugun icin yasar. Hayalgucu yuksek.

vayy bee ben neymişim... ;D sağol ablacım güzel paylaşım... :-* okey:)

SEVGI-40

Onur: "Sedir : (Guven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, luksu seven, sagligina dikkat eden, kendine guvenen, baskalarina da biraz yukaridan bakan biridir. Kararli, sabirsiz ve baskalarini etkilemeyi sever. Iyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gercek askini bekler. Cabuk karar verir." kur;)

Ben: "Selvi : (Sadakat) Guclu, fiziksel olarak kasli, her ortama uyabilen, hayatla fazla ugrasmayan, hosnut, iyimser, paraya meraklidir Yalnizliktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadiktir. Modu cabuk degisir. Kurallara boyun egmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir." tickoff:) :haha:

...mystery...

ukala ve ilgisiz sen... :-\

biraz yukardan bakan biri onur abi.. ::)

pöff... :-\ iyi atmış..

SEVGI-40

...mystery...

gece

Incir : ( Hassasiyet) Cok guclu, bagimsiz, tartismalara ve zitliklara fazla izin vermeyen, aile hayatina duskun, iyi bir baba ve

hayvan severdir. Sosyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, aylakligi ve tembelligi de sever. Bencilligi vardir. Akilli ve pratiktir.

Bu da ben ...
Sosyal Kelebek  :haha: :haha:

...mystery...

NİLSENAM

Kestane : (Durustluk) Alisilmadik bir guzelligi vardir ama insanlari etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neselidir. Dogustan diplomattir.

Cok kolay huzursuzluga kapilir ama her turlu iliskisinde hassastir. Bazen olagandisi davranir. Sevgili bulmakta gucluk ceker.

öylemi sevgili bulmakta güçlük çeker  ;D ;D

NİLSENAM

SEVGI-40

ATAAN

Kavak : (Tatminsiz) Fazla kendine guvenmeyen, sadece gerektigi zaman cesaretli olan biridir. Arkasinin guclu olmasini ve sIki insanlarla muhatap olmasini sever. Cok secicidir. Genellikle yalnizdir. Artistik bir dogasi vardir. Kin tutar. Iyi bir organizatordur. Felsefi takilmayi sever. Ama her durumda guvenilebilir biridir. Iliskilerini de cok onemser.   :haha:

Tesekkürler Sayin Moderatörüm, Cok Ilginc ve Hos Bir Paylasim,  okey:)

SEVGI-40

hosuna gitti tabi bak bizimkilere ne kadar degisik aciklanmis :-[

aciklamayla benim alakam yok, onurun da. ;D

NİLSENAM

SEVGI-40

mub@rek

Sedir : (Guven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, luksu seven, sagligina dikkat eden, kendine guvenen, baskalarina da biraz yukaridan bakan biridir. Kararli, sabirsiz ve baskalarini etkilemeyi sever. Iyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gercek askini bekler. Cabuk karar verir.

Aslinda ben ayvayi yedigim icin ayca agaci falan cikar diye bekliyordum ama yaniltti bu ölcüm beni. Acaba biseylerini fazla mi kacirdim test sirasinda anlayamadim. :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 10, 2009, 01:19:46 ÖÖSedir : (Guven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, luksu seven, sagligina dikkat eden, kendine guvenen, baskalarina da biraz yukaridan bakan biridir. Kararli, sabirsiz ve baskalarini etkilemeyi sever. Iyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gercek askini bekler. Cabuk karar verir.

Aslinda ben ayvayi yedigim icin ayca agaci falan cikar diye bekliyordum ama yaniltti bu ölcüm beni. Acaba biseylerini fazla mi kacirdim test sirasinda anlayamadim. :)
:haha: :haha: