Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

gecmis olsun canim ya :(

özledin mi sevgi arkadasini bakim? ::)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 09, 2009, 05:39:14 ÖShee özledimmmmmmmm bukadar yoğunluğun arasında senide özledim nidemezsin canım benim ;D :-*
bi de özlemeseydin tickoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 09, 2009, 05:38:58 ÖSüniversite klinigine mi gidecen? nasil cözemediler yani? :haha:

Devlete gidem dedim hiç birşey bulamadılar araştırmaya sevkettiler bakalım yarın çıkar bişey  :)

NİLSENAM

onurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :zopa: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 09, 2009, 05:39:25 ÖSgecmis olsun canim ya :(

özledin mi sevgi arkadasini bakim? ::)

özledim sende özledinmi beni bakem :zopa:

ATAAN

Simdi Sevgi Sen Benim Kardesim Sevgimisin Yoksa Onurmusun  Yoksa Onur Onurmu Yoksa Sevgimi
Yani Karman Corman Ettiniz Yanee  Kimle Konusuyoruz Haberimiz Yok  :haha:

SEVGI-40

insAllah kötü bisi yoktur canim ya

bu arada onur da simdi burda yok ya... disari cikmis. ;D :haha:

zeytin

NİLSENAM

geçmiş olsun,inş.kötü birşey çıkmaz zeytinciğim  :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 09, 2009, 05:40:12 ÖSonurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ssstt bagirma benim askima

ATAAN

Zeytincim Ataan Abinide Özledinmi Bakayim Sen  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 09, 2009, 05:36:53 ÖSKule Hic Birsey Bildirmedi Ama Zeytin Inis Yapmis  :haha:

Yaptık artıkın bugünde mesai saatimi doldurdum akşam 7 buçuğa kadar :haha:

NİLSENAM

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 09, 2009, 05:40:36 ÖSözledim sende özledinmi beni bakem :zopa:
özlemistir özlemistir :haha:  ii sey yani özedim canim arkadasim hic özlemez olur muyum :haha:

NİLSENAM

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 09, 2009, 05:40:44 ÖSSimdi Sevgi Sen Benim Kardesim Sevgimisin Yoksa Onurmusun  Yoksa Onur Onurmu Yoksa Sevgimi
Yani Karman Corman Ettiniz Yanee  Kimle Konusuyoruz Haberimiz Yok  :haha:
simdi inandim kafanin karistigina :haha:

SEVGI-40