almanca cizgi film..

Başlatan cixi_54, Ağustos 30, 2007, 01:17:43 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cixi_54

arkadaslar bir cizgi film de ben sunmak istedim...umarim hosunuza gider..dili almanca.. iyi seyirler..

filmin adi simesons...bildigimiz simsons yani..

/> /> /> /> /> /> /> />

theobromine

yanlız bn bu  bunu yükleyemiyorum ???

theobromine

lütfen nasıl yükleyeceğimiz konusunda biraz bilgi verirsen çok sevinirim. uğraztım ama indiremedim.

Sonsuzluk Yolcusu

Ben yetkili degili ama size biraz bilgi verebilirim.Verilen linklerden ilkine tiklayin.Karsiniza RapidShare gelicektir. Sag alt kösede  kostenlos yazan yerin en altinda Free yazan yeri tiklayin. Acilan yeni sayfanin ortasinda kalin koyu yazilarla yazilan sifreleri yazin ve download a basin ve speichern  yapin.

Eger RapidShare nin bedeva kismini kullaniyorsaniz, size hepsini indirmeye izin vermiyécektir. Modeminizi kapatip acarak  denerseniz belki cözüm olur. Yada Rapget isimli program da kullanabilirsiniz.

Umarim yardimim olmustur.
Alanlarina karistigim icin, yöneticilerden özür dilerim.

yücel

Alıntı yapılan: theobromine - Ağustos 30, 2007, 02:08:35 ÖÖ
lütfen nasıl yükleyeceğimiz konusunda biraz bilgi verirsen çok sevinirim. uğraztım ama indiremedim.

Sonsuzluk yolcusuna ek olarak...
Birde bu linke bak (resimli aciklama), eger ordanda yapamazsan yina yaz, bi caresine bakariz...

https://www.capturetv.com/rapidshare

theobromine

GeweseBoy

Çok faydalı olacagından eminim ama ADSL bağlantımın kotalı ve film boyutlarının da yuksek oldugunu görünce cesaret edemedim!

Elinize sağlık teşekkürler yinede!

cixi_54

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Ağustos 30, 2007, 03:16:26 ÖÖ
Ben yetkili degili ama size biraz bilgi verebilirim.Verilen linklerden ilkine tiklayin.Karsiniza RapidShare gelicektir. Sag alt kösede  kostenlos yazan yerin en altinda Free yazan yeri tiklayin. Acilan yeni sayfanin ortasinda kalin koyu yazilarla yazilan sifreleri yazin ve download a basin ve speichern  yapin.

Eger RapidShare nin bedeva kismini kullaniyorsaniz, size hepsini indirmeye izin vermiyécektir. Modeminizi kapatip acarak  denerseniz belki cözüm olur. Yada Rapget isimli program da kullanabilirsiniz.

Umarim yardimim olmustur.
Alanlarina karistigim icin, yöneticilerden özür dilerim.

yardimci oldugun icin sagol kardes..

Sonsuzluk Yolcusu

Birsey degil  cixi_54 kardes. Biz burda birbirimize yardim icin variz.

KelebekGibi

Almanca Tv izlemek gercekten faydali oluyor.

Ben mesela Tv de hergün almanca izliyorum, benimkisi mecburiyet oldu biraz. Yani Türk kanali yok evde o yüzden alistim bende almanca kanalllara. Esimde TÜrk kanali almak istemiyor bir ara almistik ve ben hic almanca izlememeye baslamistim tabii:D Hemde o zaman asiri Tv düskünü oluyordum, bunu izle onu izle, magazinlere takilip kalabiliyordum bazen. Simdi hic öyle bir sorun yok cok rahatim:) Hemde yeni takip ettigim dizilerim var hepsi birbirinden güzel..
Mesela: Gilmore Girls, Charmed, us California, Malcolm..vs gibi diziler cok güzel..

Sonsuzluk Yolcusu

Sayin KelebekGibi  esiniz iyiki kaldirmis türk kanallarini. Böylesi sizin icin daha iyi. Alman kanalarini takip ederseniz almanca ögrenmeniz dahada cok kolaylasir. Almancayi ögrendiginizde türk kanallarini seyredersiniz.
Almanca ögrenmende basarilar...

theobromine

kendim adına her türlü almanca yayın yapan medyayı hayatıma sokuyorum ilk zamnlar zorlandığımızı snrları açıldığımız duyumunu almıştım. uzun zamndır izliyorum ve dinliyorum. ama bnde öyle parlak bir aydınlanma olmadı ama madem tavsiye ediliyor belki sabırla eylemime devam edicem.
şimdilik bunun eğlenceli olması için 3. gözümün açılmasını beklemkten başka çarem yok. ::)

floydian

eline saglik arkadasim. tesekkür ederiz

buna bi de almanca altyazi bulsak tam süper olur bence :) ben bakindim bulamadim gerci ama elinde olan arkadaslar varsa paylasabilirmi acaba

august

theobromine, 3. gözü beklerken kelime hazineni genişletmeye bak :D Hazineleri harcayacak bir yer mutlaka bulunur :D

theobromine

Alıntı yapılan: august - Eylül 06, 2007, 11:20:29 ÖÖ
theobromine, 3. gözü beklerken kelime hazineni genişletmeye bak :D Hazineleri harcayacak bir yer mutlaka bulunur :D
:) tavsiyen çok iyi uyuyorum emin ol