TURİST VİZESİYLE ALMANYADA KALMA

Başlatan yasin demir, Mart 10, 2009, 12:41:34 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin demir

ataan abicim bu nasıl oluyo benim şimdi yurtdışına çıkmamda herhangi bir sakınca yok hatta davetiyeye falanda gerek yok eşimle ve çocuğumla tr de yaşadığım için eşim ve çocuğumda alman vatandaşı eşimle çocuğumla almanyaya gitmek istiyorum dediğim zaman hemen konsolosluğun hukuk bürosundan vize veriyolar peki bu gölgem arkadaşın dediği gibiyse neden aile birleşimi için uğraşmaya gerek varmıki bende ünv mezunuyum hemde çocuğum var yani vize alıp gitsem orda oturum alacağım mı yani nasıl olacak benim bildiğim kadarıyla turistik vizeyle orda kalma şansın yok bu nasıl oluyo ATAAN ABİCİM CEVAPLARMISIN

ATAAN

Turist Vizesiyle Gittiginiz Zaman, Bazi Durumlarda Yabancilar Dairesi Vizenizi Uzatabilir, Ama Süreli Oturum Vermez Bunu Icin Aile Birlesimi Yapmaniz Lazim, Bu Basvuruyuda Ancak Konsolosluklardan Yapabilirsiniz. Vizeniz Bittikten Sonra Cikis Yapmak Durumundasiniz Aksi Takdirde Vize Ihlali Yapmis Olursunuz ve Hakkinizda Ülkeye Süreli veya Süresiz Giris Yasagi Konabilir DIKKAT!

yasin demir

YA ATAAN ABİCİM BU GÖLGEM KARDEş NASIL YAPMIş OZAMAN NASIL OLMUş BUNU ANLAYAMADIM BEN

ATAAN

Kendisine Sor, Umarim Detayli Bilgi Verir  ;D