Ana Menü

Tanismak

Başlatan fatih, Mart 08, 2006, 01:50:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sanal ortamda arkadasliga guvenirmisiniz

kesinlikle guvenirim
16 (7%)
kararsiz kalirim
69 (30.1%)
kesinlikle guvenmem
33 (14.4%)
sonucta insan insandir
58 (25.3%)
en iyisi gercek hayattaki dost
53 (23.1%)

Toplam Oy Verenler: 201

conseqly

Herkese selam,siteyi bir süredir takip ediyordum fakat üye olmak ve aranıza katılmak bugüne kısmetmiş,umarım sıcak,seviyeli bir ortam çerçevesinde olur herşey.

blacker_and_blacker

ingilizce bilmek derken sadece bilmek deil.ben tercüme yapıorum azcık küçük kafanda bilgin warsa anlarsın nasıl bi iş olduunu.sultan ahmette konuşmak için öğrenmiyo okula giden insanlar.ingilizce konuşmak için bi kursa gerek yoktur denemes.denirsede o inglizcenin kolay ve anlaşılır bi dil olmasındandır.almanca olsaydı ortak dil günlük hayatımıza okadar kolay geçebilirmiydi düşün bakalım.

seca

bak arkadas tartısabilecek biri olsan sonuna kadar tartısabilirim seninle ama görüyorumki ingilizce tercümanlık yapıp almanca öğrenmede mantık arıyan sana o gittiğin kurslar sadece ukalalığı öğretmis anlayacağın... bi kere ilk önce sana yazılan cevabı dikkatlice bii oku sonra yaz o koca kafana acaba ne anlatmaya calısmıs diye...bu dakikadan sonra muhattap deilsin...

Alıntı yapılan: blacker_and_blacker - Ağustos 06, 2007, 06:10:11 ÖS
ingilizce bilmek derken sadece bilmek deil.ben tercüme yapıorum azcık küçük kafanda bilgin warsa anlarsın nasıl bi iş olduunu.sultan ahmette konuşmak için öğrenmiyo okula giden insanlar.ingilizce konuşmak için bi kursa gerek yoktur denemes.denirsede o inglizcenin kolay ve anlaşılır bi dil olmasındandır.almanca olsaydı ortak dil günlük hayatımıza okadar kolay geçebilirmiydi düşün bakalım.

yücel

Beyler bayanlar lütfen üslubunuzu bozmayin, yoksa yönetici tarafindan kirmizi kart yersiniz....

MuhaяяeM

alperen

aleyküm selam sevgili conseqly ..aramıza hoşgeldiniz..herşey gönlünüzce olsun
             saygılarımla...

Romeoseyes

senna_

hallo!(:

Ich bin sena.Ich komme aus der Türkei und wohne in Istanbul.Seit einem Jahr lerne ich Deutsch in meiner Schule,die Cagaloglu Anatolien Gymnasium heisst.Hier bin ich neu.Ich möchte durch Almancax gut Deutsch schreiben und sprechen.Natürlich möchte ich mit euch sprechen:).Wenn ihr zu mir helft,bin ich glücklich:).

Auf wiedersehen!!

QUELLE35

Willkommen.....  Anlamadım 51 defa okunmuş ama 2 cevap var. Selam bu kadar zormu kiii arkadaşlar  :-[

mondschein

narcicegim

madem bir slm istedin bendende slm

QUELLE35

Alıntı yapılan: narcicegim - Ağustos 20, 2007, 05:34:31 ÖS
madem bir slm istedin bendende slm

benim içinse teşekkürler ben selamı kendim için değil ,yeni gelen arkadaşımıza kimsenin karşılık vermemesine şaşırmıştım

ceko

hallo senna, natürlich können wir bei dieser schwierigen Situation helfen. Es wir dir hoffentlich auch gefallen. Also, viel spass

demir

Hallo ceka,
  ich wohne in çorlu/Tekirdağ
  Wilkommen Sie Almancax.   

GeweseBoy

Selam hosgeldin conseqly

Arkadaslar bence her yeni gelen slm adında konu acmaya başladı! genel olarak tanısma amaçlı olarak kullandığımız https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=104.300 kısmında yazılmasını öneriyorum! böylece eski yeni herkes e ordan hosgeldin diyebilir yada ulaşabiliriz!

speidermann