Vize red geldi:(

Başlatan Esimehasret, Kasım 30, 2008, 12:04:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suzan

canim hic haberim yok vala esim koln de ama bilemiyecem zaten maasi su an yeterli sadece kiosk ta gostersin yani aslinda pek fayda olmaz onemli olan maas bence hepsi ayni bunlarin valla Allah insaf versin diyorum baskda bisey demem sanada bol sans umarim kavusursun bir an once esine ya:) ;)

Esimehasret

suzan anliyorum seni maasi yeterli olmasi lazim biz ikinic kere basvurdugumuzda benim elime netto 2000 Eurodan fazla geciyordu ama hamburg kanuna göre bir is yeri acdiginda bir senesi dolmadi ise hic isyerini kaideye almiyorlar öteki maasina bakiyorlar, ne zaman zamanini doldurdu ise o zaman isyerinin kazancini göz önüne aliyorlar insAllah sizin isinizde olurda vizenizi alirsiniz
isler cok zor ya beklemek cok zor ayrilik cok zor Allah düsmanimin basina dahi vermesin bu ayriligi!

suzan

ya:) evt anliyorum arkdasim seni ama iste kanunlari var ne diyelim uymak lazim bu isler boyl yuruyor valla artik bisey yapamayiz hakkimzda hayirlisi tabi kaderimize razi olmayilm hakkimizi arayalim hukuki yolara basvurmak lazimm boll sansssssssss clap:)

suzan

Esimehasret

Allah razi olsun bakalim bizim isde ne olacak avukata verdim 29.01.2009 hem avukata verdim hemde esim o tarihde vizeye basvurdu

burhanka

esimehasret,neden alman vatandasligina basvurmuyorsunuz?türkiyeden evlenmek isteyenler ve geliri az olanlar alman vatandasligina basvursunlar bence.hicbir zarariniz olmaz pembe kartla ayni türkvatandasi gibisiniz.ama vatandasliga gecmekte tavbiki zaman alacak :embarassed:

haeret

bencede hukuksal yollara bas vurmayin biz bas vurduk ama hala 2 senedir bekliyorum mahkemeden simdide sinava girmemi istiyolar 3 senedir gitmeye calisiyorum bide 8 aylik kizim var napacagimi bilmiyorum bu yolla giden varmi acaba

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.