Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perer

Sanırım evcil bi hayvan sahibisin ve onunda gece gündüz demeden hava almaya ihtiyazı oluyor Doğru tahmin dimi ataan.?

ATAAN

Evet Bir Tane Enigim Var  ;D
Cok Sevindim Sevgicim  alkis:) alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: perer - Mart 10, 2009, 11:59:47 ÖSSanırım evcil bi hayvan sahibisin ve onunda gece gündüz demeden hava almaya ihtiyazı oluyor Doğru tahmin dimi ataan.?
evt evcil ama cok oynak   :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

ATAAN

Oynak Ne Kelime, Mahallede Göz Kirpmadigi Enik Kalmadi Tosbanin, Evden Kacip Gelenler Bile Oldu Valla  :haha:

perer

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:00:32 ÖÖEvet Bir Tane Enigim Var  ;D
Cok Sevindim Sevgicim  alkis:) alkis:)

Ne güzel hep istemişimdir bi köpeğim olsun ama maalesef hiç müsade etmediler. :(

Sevgicim bende kutlarım dilerim başarıların daim olur.

ATAAN

Keske Banada Müsade Etmeselerdi Diyorum Bazen Bende Perer Merak Etme  :haha:

perer

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:03:39 ÖÖOynak Ne Kelime, Mahallede Göz Kirpmadigi Enik Kalmadi Tosbanin, Evden Kacip Gelenler Bile Oldu Valla  :haha:

yaril:) yaril:)

igmg-frankfurt

ya su smiley  :haha: cok hosuma gidiyor adam kiriliyor yaaa....

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:03:39 ÖÖOynak Ne Kelime, Mahallede Göz Kirpmadigi Enik Kalmadi Tosbanin, Evden Kacip Gelenler Bile Oldu Valla  :haha:
:haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: perer - Mart 11, 2009, 12:03:55 ÖÖNe güzel hep istemişimdir bi köpeğim olsun ama maalesef hiç müsade etmediler. :(

Sevgicim bende kutlarım dilerim başarıların daim olur.
aminnnnnnnnnnnnnn cok tessekkürederim

perer

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:04:39 ÖÖKeske Banada Müsade Etmeselerdi Diyorum Bazen Bende Perer Merak Etme  :haha:

Bir çocuk gibi ilgiye ihtiyaçları var onlarında ve gerçekten çok önemli bi sorumluluk hayvan sahibi olmak ve bi okadar da zor. Sana sabır dilerim

SEVGI-40

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 11, 2009, 12:06:42 ÖÖBir çocuk gibi ilgiye ihtiyaçları var onlarında ve gerçekten çok önemli bi sorumluluk hayvan sahibi olmak ve bi okadar da zor. Sana sabır dilerim
Cocuk Durdan Sustan Anliyor, Gerci Sina Hund1 Seviyesinde Almanca, Beginner Seviyesinde Ingilizce ve Hic Türkce Bilmemesine Ragmen Iyi Anlasiyoruz, Daha Dogrusu Hep Ben Onu Anliyorum  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:09:25 ÖÖCocuk Durdan Sustan Anliyor, Gerci Sina Hund1 Seviyesinde Almanca, Beginner Seviyesinde Ingilizce ve Hic Türkce Bilmemesine Ragmen Iyi Anlasiyoruz, Daha Dogrusu Hep Ben Onu Anliyorum  :haha:
:haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:09:25 ÖÖCocuk Durdan Sustan Anliyor, Gerci Sina Hund1 Seviyesinde Almanca, Beginner Seviyesinde Ingilizce ve Hic Türkce Bilmemesine Ragmen Iyi Anlasiyoruz, Daha Dogrusu Hep Ben Onu Anliyorum  :haha:

Biz iyi anlasiriz o zaman keske pc kullanmayi ögretseniz Sinaya ya  :haha:

perer

Burda herkes almanca konusunda benden iyi Sina bile  :haha: