Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Birde Aile Bulmam Lazim Benim A1 Belgemi Aldiktan Sonra, Hani Aile Birlesimi Yapacam Ya, Lazim Olacak Dimi  :haha:

ATAAN

Basvuru Kac Gün Oldu Bugün Perer?

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 13, 2009, 12:06:17 ÖÖyav bak benim öğrenmek gibi bi derdim yok ama yine de birleştirmiyolar benim ailemi. :)

Nasil yani, gidiceniz yerde Almanya ihtiyaciniz yokmu ? ::)

perer

4. ay bitmek üzere :((

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 12:06:52 ÖÖBirde Aile Bulmam Lazim Benim A1 Belgemi Aldiktan Sonra, Hani Aile Birlesimi Yapacam Ya, Lazim Olacak Dimi  :haha:

Ilan verelim hemen anca  :haha:

perer

Yani en azından burdayken öğrenmek gibi bi derdim yok sayın gece. Belge falan istemiyolar isviçredekiler

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 13, 2009, 12:08:10 ÖÖ4. ay bitmek üzere :((
Basvuru Yapali 4 Ay mi Oldu?

Sayin Gece Ben Aile Birlesiminden Vaz Gectim, Beni Evlatlik Alacak Bir Aile Bulalim En Iyisi  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 12:09:48 ÖÖBasvuru Yapali 4 Ay mi Oldu?

Sayin Gece Ben Aile Birlesiminden Vaz Gectim, Beni Evlatlik Alacak Bir Aile Bulalim En Iyisi  :haha:
Olur Evlatlik icin ilan verelim hemen  :haha:

perer

Esra Erol'la İzdivacı öneririm :)

Bu arada evet 4 ay oldu sayın hukuk danışmanım acaba neden bu kadar uzun sürüyor yoksa redmi alacağım :) Sanırım yanlış yerde sordum hemen bi konu başlığı açı ordan sorayım en iyisi :)

perer

Askerlikte bile 38 yaş sınırmış tecil için :) Sen o sınırıda geçmişsin Ataan :) Oyüzden evlatlık fikride yatar bence. :)

ATAAN

Red Alcak Olsaydin Simdiye Coktan Gelmisti Cevap Icini Rahat Tut
Ne Güzel Ya, Ana Dil Almanca Fransizca Italyanca ve Ingilizce Isvicrede
Sec Begen Konus Yani  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 13, 2009, 12:13:59 ÖÖAskerlikte bile 38 yaş sınırmış tecil için :) Sen o sınırıda geçmişsin Ataan :) Oyüzden evlatlık fikride yatar bence. :)
Yatarmi Ben Bir Sülalenin Adamina Yetecek Kadar Askerlik Yaptim, Kiz Beni Alan Yasadi  Iki Gün Sonra Bosadi Sarkisi Kibim Yani  :haha:

perer

Bende kura çektim Almanca çıktı :) İngilizce de var biraz idare edicez artık.. Ama ana dillerden biri ingilizce değil düzeltmek isterim. Yöresel bi dilmiş 4. resmi dil.

perer

valla bencede öyle :) o zaman ben araştırmalara başlayım. Seni evlatlık almak isteyen biri bulunur elbet.

ATAAN

Resmi 4 Dil Gözüküyor, Ingilizce Gerci Artik Herkes Konusuyor Onu Dilden Saymayin  ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 13, 2009, 12:19:00 ÖÖvalla bencede öyle :) o zaman ben araştırmalara başlayım. Seni evlatlık almak isteyen biri bulunur elbet.
Kendi Isim Evim Atim Yatim Katim Yazligim Kisligim Var Yani,
Ana Ben Niye Aile Ariyorum Yaa  :haha:

perer

şimdi benim için en önemli en güzel en öğrenilmesi gereken dil almanca...  :haha: