Vize Bekleyenler Kervanı

Başlatan amed58, Şubat 28, 2009, 03:50:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amed58

her gün biri ekleniyor abi bir ara güncellerim listeyi efkarım tepemde şuaralar işe bile gitmiyorum

Esimehasret

ahemt kardes pes etmek yok ise git kafan dagilir inan bende bir ara ilk zamanlar varya tlf calardi aha esim vize haberini verecek derdim
paranoyak olmusdum ama simdi olacagina birakiyorum kafama takiliyor ama arkadas hayat zaman yoksa gecmeeeeeez

amed58

abim üzülmek gerekiryo üzülecem bu uğurda ozaman dahada kıymet biliyor insan  pes etmek gibi bir lüksümüz yokki bekleyecez mecburen bekleyecez

Esimehasret

evet bekliyecegiz ama kendimizi de koyvermeyecegiz inan ben neler cekdim bu vize islerinde iki kere red yedim hastanelik oldum sinir krizleri gecirdim ama bak ne yasarsan yasa yine ayakda dumramiz lazim eslerimize karsi kendimize karsi dimdik ayakda dumrmamiz gerekiyor insAllah yakinda bir ses cikarda halayimizi cekeriz kardes:)

ersoy33

iyi aksamlar arkadaslar, öncelikle ahmet kardes, üzme canini hersey olacagina varir, sen elinden geleni yapmisindir eminim

allhtan ümit kesilmez karamsar olma, bekliyecegiz hepimiz birimiz birimiz hepimiz.ok.mi

ben daha yeniyim burda ama sizin iletilerini hep okumusumdr. cok yardimci oldu hepinize tsklr.

ben bugün tlf actim alman polisine kimse cikmiyor, cok sinirlendim defalarca aradim yok kise yaaaaaa.

Esimehasret

ersoy arkadas bunlar tlf cikmiyorlar inan ben oooohhh ne aramalr ne kapilarina gitmeler ettim, ne tlf cikiyorlar  nede özel konusuyorlar sabir sabir

amed58

bizim hanımda aradı çıkmadılar

amed58

selamün aleykum kervanım kurucunuz olarak ilk benim vizemin gelmesi hem sevindiriyor hem de siz kardeşleriminde bu sevinci tadmadığını bildiğimden buruk seviniyorum inşAllah darısı hepimize Allah hepmize bu mutlululuğu yaşatsın inşAllah Kalbim ve dualarım sizlerle inşAllah

aysima_JJ

arkadaşlar öncelikle slm herkese. Okuyorum da yazılanları bukadar düşünmeyelim arkadaşlar. Sonunda cevabı alacak olan ilk kişi bizleriz. bende 10.03.2009 da vize başvurusunda bulundum daha çok yeni. inş hepimiz olumlu cevaplar alırız.  okey:)
hayırlı olsun amed darısı başımıza.. halayy:)

halecim

liste sıran doğrumu ne amed hadi ilk sıradan yolladın kendini :)şimdi ikinci sıradaki serdarkrefeld arkadaşımızdamı sıra..inşAllah sonrada bende ;)

amed58

hahahah inşAllah ayağımı sürüyerek gideceğim şimdide cuma namazına gidiyorum hepinize dua edecem inaşllah kalın sağlıcakla

ATAAN

En Son Durum Bu Sekilde mi?
1- Amed58
2- SERDAR-KREFELD
3- halecim
4- yasin demir
5- rur
6- bars
7- Esimehasret
8- mehtap12
9- Sezer-
10- ersoy33
11-  nur71
12- Perer

perer

listede beni unuttunuz sayın danışmanım :)

ATAAN

perer

:haha: bir an kendimi çok yalnız hissetmiştim :)

ATAAN

1- Amed58 (Vizesini Aldi  okey:) )
2- SERDAR-KREFELD
3- halecim
4- yasin demir
5- rur
6- bars
7- Esimehasret
8- mehtap12
9- Sezer-
10- ersoy33
11-  nur71
12- Perer
13- vindela

umut_88116

pazarytesi günü itibarıyle bende sizin kervana gircemmm   halayy:)