Hangi Burçsunuz?

Başlatan 3,14, Mart 13, 2009, 02:50:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burcunuz Nedir?

Ko
Bo
Yenge
Aslan Burcu (23 Temmuz 23 - A
Ba
Terazi Burcu (24 Eyl
Akrep Burcu (24 Ekim - 22 Kas
Yay Burcu (23 Kas
O
Kova Burcu (21 Ocak - 19
Bal

3,14

--> Benim burcum Aslan. hiihi:) Ya sizin burcunuz nedir? clap:) dance:) yuppi:)

Zbk

Bu anketi yaptigin icin tesekkürler alkis:), Benim burcum Yay kur;) halayy:)

3,14

NİLSENAM

benim burcumda aslan,ve burcumun tüm özelliklerinide taşıyorum..... alkis:) alkis:)

3,14

--> :haha: alkis:)

Bu arada tanımayanlar varsa tanıştırayım. Zbk yani Zübeyde benim kız kardeşimdir. ;D ya:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 04:20:45 ÖSBu arada tanımayanlar varsa tanıştırayım. Zbk yani Zübeyde benim kız kardeşimdir. ;D ya:)

gerçektenmi hoş geldiniz zbk kur;)

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 13, 2009, 04:22:36 ÖSgerçektenmi hoş geldiniz zbk kur;)

--> Hoş buldu hoş buldu. ;D Çoktan burda da hiç aktif değil benim bu kardeşim. :haha: :-X ::)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 04:24:57 ÖS--> Hoş buldu hoş buldu. ;D Çoktan burda da hiç aktif değil benim bu kardeşim. :haha:

sen yardımcı olsan ya  kur;) :haha:

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 13, 2009, 04:25:53 ÖSsen yardımcı olsan ya  kur;) :haha:

--> Yardımcı oluyorum olmaz mıyım? Bak bugün zorla getirdim Almancax'a, sonradan da uyuyakaldı, ben de erinip pcyi daha kapatmadım. :haha: Durun kapatayım geleyim. :haha:

NİLSENAM

ATAAN

Bende Aslan, Bütün Aslanlar Toplanip Dernekmi Kursak Diyorum  ;D

gece

Bende Ikizler Burcuydum  :haha:
Gizem ben simdi neydim ya  ;D

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 05:40:42 ÖSBende Aslan, Bütün Aslanlar Toplanip Dernekmi Kursak Diyorum  ;D

--> alkis:) alkis:) alkis:)

...mystery...

zeytin

ben başak burcuyumda hiç bir özellliğini taşımıyorum :haha:

...mystery...

ben yengecim duygusallık hariç hepsini taşıyorum... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 13, 2009, 08:34:12 ÖSboğa ablacım boğa... :haha:

Hee Boga aslinda ondan bende cok var özelliklerinden yani
ama ikizler burcunu cok seviyorum ya :haha: