Bugün Canını Sıkan şey Ne Kadar Büyük?

Başlatan ATAAN, Mart 13, 2009, 06:08:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Asagidaki göz kamastirici kiyasa dikkatle bakin. Icinde bulundugunuz ucsuz bucaksiz dünya, derin okyanuslar ve zirvesi görünmeyen daglar.... ne kadar büyük dersiniz?

Gunes bizim bilmedigimiz sayisiz yildizdan sadece biri.. Simdi biraz daha uzaga bakalim. Diger yildizlarla kiyasina dikkat edin.

Yukaridaki resimde Jupiter sadece 1 pixel. Dunya ise goruntulenemeyecek kadar kucuk boyutta.

Günes yukaridaki resimde sadece 1 piksel. Jupiter ise goruntulenemeyek kucuklukte.Antares gokyuzundeki 15. buyuk yildiz ve bize bin isik yilindan daha uzak. Peki dusun simdi o zaman, ne kadar buyuksun su kainatta?

SIMDI SOR KENDINE,
NE KADAR BÜYÜKSÜN? VE BU GÜN CANINI SIKAN şEYLER NE KADAR BÜYÜK ?

gece

Güzel bir soru  alkis:)
Harika bir konu  alkis:)
Aslinda hic bir Sorun ani bosa harciycak kadar düsünmeye degmez  ;)

...mystery...

gece ablama %100 katılıyorummm süper konuuu alkis:)

...mystery...

zeytin

Süper bir paylaşım insan okuduğu zaman şöyle bir bakıp ''hıı'2 dedirtiyo.Emeğine sağlık Ataan abi okey:)

...mystery...

sanırım benimki büyük... :'( arkadaşıma Büş'üme çok üzüldüm... :-[

SEVGI-40

bugun canimi sikan sey okadar büyükki kaldiramayip altinda gitgide eziliyorum  :cryla: :cryla:

...mystery...

o zaman biz sana ANTARES'i verelim o zaman ezilmezsin... ;)

olguntuzun

Evet kainatta ki fiziki büyüklüğümüz yok ama insan olarak sanırım büyüğüz ve gerçekten sıkıntılarımızda var. Ve ben bugün çok sıkıldım gecenin bu yarısı uykum bile yok oturdum sizlerin yazdıklarını okuyup yorumlar. Yapıyorum konuyu açan ve yorum yapan arkadaşlara teşekürler. Sevgiyle kalın....

NİLSENAM

çok güzel ve yerinde olmuş ağbiciğim,  :) ellerine sağlık  alkis:)

biz insanoğlu olarak  küçük şeyleri kendi içimizde o kadar çok büyütüyoruzki...... :-[

...mystery...

ama bazen büyütülmesi gereken şeylerde olmuyo değil... :-[

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 15, 2009, 12:46:55 ÖSama bazen büyütülmesi gereken şeylerde olmuyo değil... :-[

Haklisin ama bir süre sonra sacma olduklariin farkina variriz sacmaligin aslinda büyüttügümüz sorunun
aslinda okadarda önemli olmadiginin farkina variriz
Canim Benim  :)

...mystery...

evet öyle.. ;D (bu "canımızı sıkan şeyler" çok dengesizler yaa.. ;D )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 15, 2009, 12:52:07 ÖSevet öyle.. ;D (bu "canımızı sıkan şeyler" çok dengesizler yaa.. ;D )

Valla aslinda dengesiz biz oluyoruz galiba  :haha: :haha:
(Kendi adima yanii  ;D)

...mystery...

gece