Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:34:06 ÖSBulursunuz Merak Etmeyin  okey:)

hee artıkın seni aramaktan 10 çift ayakkabı alırız  yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:34:33 ÖSAmanin Biri Olimpos Dedi Yine Benim Olimpos Krizim Tutacak Simdi  :haha:
annem bana demişti "tayinimi Antalya'ya istiyim diye bende hayır demiştim... ;D küçüktüm o zaman... :( keşke evet deseydim... :-[

ATAAN

Kursunlu Selalesinde Bunlar Ayaklarini Suya Soksunlar Bakayim 2 Dakka Tutabileceklermi Icinde  :haha:

perer

şimdi tutsada pek bişi yoktur oralarda, mümkünse yazın tutsun kriz :) Ama yazın tahta evlerde kalıp denizin ve doğanın tadı da en güzel orda çıkar :)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:36:59 ÖSKursunlu Selalesinde Bunlar Ayaklarini Suya Soksunlar Bakayim 2 Dakka Tutabileceklermi Icinde  :haha:

rekorum 5 dk naber :haha: kur;)

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 13, 2009, 09:36:30 ÖShee artıkın seni aramaktan 10 çift ayakkabı alırız  yaril:)
Benim Akilli Kardesim Antalyadaki Tlf Numarimi Veririm Gelince Ararsiniz, Yoksam Gidersiniz Annemin Muhtesem Böreklerini Yersiniz Ben Gelene Kadar  :haha:

ATAAN

Valla Su An Antalyada Olsaydim Aynen Olimposa Giderdim

...mystery...

perer

şimdi oralarda olmak vardı... Bu havada Kurşunlu şelalesinde ayağımı suya bile sokardım...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:38:03 ÖSBenim Akilli Kardesim Antalyadaki Tlf Numarimi Veririm Gelince Ararsiniz, Yoksam Gidersiniz Annemin Muhtesem Böreklerini Yersiniz Ben Gelene Kadar  :haha:

ohooooooo öyle desene aynı tarihe denk gelirsek kesinliklr ararım seni abicim ;D

zeytin

Valla ben şimdi Antalyadayım şimdilik tatil iyide ah şu kuzi bi beni adam akıllı gezdirse daha iyi olcak yarında babanneme gitcem temizliğe :haha: :haha: artıkın akşama eğlenmeye giderim alkis:)

ATAAN

Valla Sümer Abinin Bir Yeri Var, Perer Bilirmisin Bilmiyorum Serigin Oraya Acti Melek Ciftligi Diye Bir Yer, Tam Keyif Yeri Zaten Melek Abla Isletiyor
Kizlar Sizi Oraya Götürsem Bir Daha Cikmak Istemezsiniz Valla

ATAAN

Sümer Abi Dedigim  Sümer Tilmac Varya O

perer

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 13, 2009, 09:41:27 ÖSValla ben şimdi Antalyadayım şimdilik tatil iyide ah şu kuzi bi beni adam akıllı gezdirse daha iyi olcak yarında babanneme gitcem temizliğe :haha: :haha: artıkın akşama eğlenmeye giderim alkis:)

Olymposa gidemezsen olympos diskoya gidin severseniz. kale içindede çok güzel rock barlar vardı hala varmıdır bilemiyorum ama:)

...mystery...

aaa ;D yaa ben gitmek istiyorum.... yuppi:)

perer

Yok bilmiyorum maalesef Ataan ama çok görmek isterim..

zeytin

Amcam biliyomuş orayı ama fırsat bulursa götürcek  ;D