Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Ben gittim birazda bizimkilerle vakit geçireyim  byby:) byby:)

ATAAN

Ebe Koydu Dermisim Ismini  :haha:
Sinayi Ben Italyadan Aldim, Ismi Hazir Konmustu, Yavrusu Olunca Isimler Hazir Ama  ;D

gece

emk87

selam arkadaşlar bende geldim yeni uyeyim :) bundan sonra benide sık sık görüceksiniz buralarda :)

ATAAN

Bu Gün Bir Arkadasimiz (Cenk) Daha Vizesini Aldi  alkis:) alkis:) alkis:)

ATAAN

gece

Alıntı yapılan: emk87 - Mart 13, 2009, 10:37:23 ÖSselam arkadaşlar bende geldim yeni uyeyim :) bundan sonra benide sık sık görüceksiniz buralarda :)

Hosgeldiniz Aramiza, Sayin emk87  :)

perer

Yav biz kocamızın yanına gidemiyoruz Ataan köpek almaya İtalya'ya gidiyoo bak yine vizem depreşti.  :) Her neyse ne olacak torunların ismi merak ettim :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 10:37:48 ÖSBu Gün Bir Arkadasimiz (Cenk) Daha Vizesini Aldi  alkis:) alkis:) alkis:)

Hayili olsun  alkis:)

perer

emk87

hoşbulduk arkadaşlar teşekkurler bu sıcak karşılama için :)

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 13, 2009, 10:38:42 ÖSYav biz kocamızın yanına gidemiyoruz Ataan köpek almaya İtalya'ya gidiyoo bak yine vizem depreşti.  :) Her neyse ne olacak torunların ismi merak ettim :)
Benim Ilk Yurtdisi Seyahatim Irak'a Oldu, Pek Eglendigimi Söyleyemem  :haha:
Eniklerim Adlari Söyle Olacak; Pofuduk ve Firfir  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 10:41:45 ÖSBenim Ilk Yurtdisi Seyahatim Irak'a Oldu, Pek Eglendigimi Söyleyemem  :haha:
Eniklerim Adlari Söyle Olacak; Pofuduk ve Firfir  ;D

Sinanin haberi varmi bu isimlerden  :haha:

ATAAN

Yok Daha Alistira Alistira Söyleyecem,  :haha:

perer

Tabi Anneyede fikir sormak lazım :) belki çocuklarına bi italyan ismi koymak isteyecek  :haha:

ATAAN

Pizza Yada Spagetti Koyabiliriz  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 10:43:55 ÖSYok Daha Alistira Alistira Söyleyecem,  :haha:

:haha:

Alıntı yapılan: perer - Mart 13, 2009, 10:44:40 ÖSTabi Anneyede fikir sormak lazım :) belki çocuklarına bi italyan ismi koymak isteyecek  :haha:

:haha: