Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vindela

dilegim bu hafta vizemin çıkması ve almanyadaki hayatımın hayırlı güzel olması

mub@rek

Alıntı yapılan: vindela - Mart 14, 2009, 11:30:17 ÖSdilegim bu hafta vizemin çıkması ve Almanya'daki hayatımın hayırlı güzel olması

Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insAllah. Allah (c.c) gönlünüze göre versin. Türkiye yada Almanya bence mühim degil artik. Her yer ayni. Umarim isleriniz yolunda gider ve esinize kavusursunuz. Dogrusu Almanya' nin kavusulacak bir seyi yok.

vindela

almanya istemem ama eşim orda istanbulu hiçbiyere değişmemde mecburen  :(

mub@rek

Alıntı yapılan: vindela - Mart 14, 2009, 11:33:15 ÖSalmanya istemem ama eşim orda istanbulu hiçbiyere değişmemde mecburen  :(

Anliyorum, hayirlisi arkadasim.. İnsAllah sizi ugurlariz sevdiginize.  byby:) Seklinde ;))

vindela

NİLSENAM

Alıntı yapılan: vindela - Mart 14, 2009, 11:30:17 ÖSdilegim bu hafta vizemin çıkması ve Almanya'daki hayatımın hayırlı güzel olması

inş.hayırlısı olsun  :) :)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 05:58:38 ÖSNilsenam, Müzik Perisi, senden dileğim, bir şiir ya da şarkı, dinlerken ağlamaklı gözlerle gülümseyebileceğim.

onur umarım beğenirsin,iyi dinlemeler  :) :)

https://www.youtube.com/watch?v=etOZyfYDVyE

...mystery...

en rahat peri benim aslında... ;D en yoğunlarda Vize,şiir,müzik ve mutluluk persi.. ;D ama Vize perisinin işini yaptığı yok bi dileğim vardı kaç hafta oldu hala tık yok... :'(

gece

Gizemcim hic yorulma, Vize Perim seni Asla Göndermez ;D

...mystery...

gece

Bizim Sana ichtiyacimiz var ya :-\
Hem Gizem olmassa olmaz buralar  :-* :-*

...mystery...

sağol ablacım... :-* bizimde sana ihtiyacımız var bitanesin sen... :-* :-*

gece

gece

Bu gece, gece demiyelim sabaha karsi bir ton istegim var Perilerimden :

Iyi ki perim : Bu Keskeme iyi ki bulabilicekmisin ? ( Ben bulamadim  :embarassed:)

Keske Hayati oldugu gibi kabullenip yasamaya gücüm olsaydi...

Ask Perilerim : Sizden Tüm dünyaya yeticek kadar Sevgi Ask dliyorum, önce sizin icin ...

Mutluluk Perim : Aslinda sana gece mesaisi vermeli, neden didin duydum ;D
genelde geceleri daha cok ihtiyac oluyorsun da ondan... Sendende  bin tebessümlük mutluluk diliyorum...

Siir Perim :  :haha: Kendimden kendim icin iki satir karlama, ama sadece kendim icin istiyorum...

Vize Perim Ataan :Senden dilegim, Tatil icin Tavsiye edebilicegin bir yer birde Vize istiyorum , mümkünse cok sesiz bir yer olsun ...

Dans Perim : Yoksun ama Kirsehirim canim sen olmasanda ben senin icin evde dans edicem valla söz  ...

Müzik Perim :
Senden öyle bir Sarki diliyorum ki Hatirlamam gereken ne varsa yasamaya deger bana onlari hatirlatsin...

Almanca Perim :
Valla cok mesgul ama ugrarsa su almancayla ilgili bir cip falan diliycem kendisinden. Baska türlü olmiycak ya  ;D

Simdilik bu kadar, cok olamadim insAllah...
  :-\

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Mart 16, 2009, 04:07:31 ÖÖBu gece, gece demiyelim sabaha karsi bir ton istegim var Perilerimden :

Iyi ki perim : Bu Keskeme iyi ki bulabilicekmisin ? ( Ben bulamadim

Ask Perilerim : Sizden Tüm dünyaya yeticek kadar Sevgi Ask dliyorum, önce sizin icin ...

Mutluluk Perim : Aslinda sana gece mesaisi vermeli, neden didin duydum
genelde geceleri daha cok ihtiyac oluyorsun da ondan... Sendende  bin tebessümlük mutluluk diliyorum...

Siir Perim :  :haha: Kendimden kendim icin iki satir karlama, ama sadece kendim icin istiyorum...

Vize Perim Ataan :Senden dilegim, Tatil icin Tavsiye edebilicegin bir yer birde Vize istiyorum , mümkünse cok sesiz bir yer olsun ...

Dans Perim : Yoksun ama Kirsehirim canim sen olmasanda ben senin icin evde dans edicem valla söz  ...

Müzik Perim :
Senden öyle bir Sarki diliyorum ki Hatirlamam gereken ne varsa yasamaya deger bana onlari hatirlatsin...

Almanca Perim :
Valla cok mesgul ama ugrarsa su almancayla ilgili bir cip falan diliycem kendisinden. Baska türlü olmiycak ya  ;D

Simdilik bu kadar, cok olamadim insAllah...
  :-\

Allah insanlari yaratirken ask ile sevgi ile yaratmisdir o duygularla dünyaya gelmislerdir ztn bütün dünyaya yeticek kadar ask her insanin icinde var ablacim bana düsen onu disari cikarmak  :haha:bunun icin elimden gelenni yapicamggim bize gelince bizim hic bitmiyecek bi askimiz var ne olursa olsun herzorluugun üstesinden gelebilcek bi askimiz var bu dilegin gerceklestirildi ablacim  :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 16, 2009, 04:07:31 ÖÖBu gece, gece demiyelim sabaha karsi bir ton istegim var Perilerimden :

Iyi ki perim : Bu Keskeme iyi ki bulabilicekmisin ? ( Ben bulamadim  :embarassed:)

İYİKİ öyle kabullenemiyosun ablacım...En azından olmayan gücünle biraz daha çabalayıp güçlü olmaya çalışıyosun belki şimdi çok yoruluyosun,üzülüyosun,kırılıyosun ama ileride bigün bunların hiçbiri olmıcak(umarım.. :-[ )