Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bu arada ablacım sana şu an çalan şarkıdan bikaç cümle yazmak istiyorum gerçekten güzel sözler... :)

Çekilin görmem körüm ben
Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim
Özümdür dönmem sözümden
Bu yüzden bu Dünyada ben sevilir,severim...

:-* umarım beğenirsin :-* en azından azıcık daha dayanma gücü verebilir... :)

...mystery...

bişey değil ablacım... :-* yeterki sen üzülme ben üzülürüm senin yerine... :-* zaten çok sık üzgün olan bi insan değilim bi üzüldüm mü tam üzüliyim... :-*

...mystery...

gece

...mystery...

şinasi

şu on günün bir an önce geçip torunumun geri dönmesini istiyorum.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 16, 2009, 04:07:31 ÖÖMüzik Perim : Senden öyle bir Sarki diliyorum ki Hatirlamam gereken ne varsa yasamaya deger bana onlari hatirlatsin...

umarım beğenirsin ablacığım :-* :-*

https://www.youtube.com/watch?v=5t_xy44I4gM&feature=related

gece

Cok Güzelmis oy Cano  :embarassed:

Tesekkür Ederim Canom... alkis:)

NİLSENAM

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 17, 2009, 06:52:45 ÖSCok Güzelmis oy Cano  :embarassed:

Tesekkür Ederim Canom... alkis:)

umarım dediğin gibi hatırlamak istediklerini yaşamay değe bir şarkı olmuştur..... :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 17, 2009, 06:55:40 ÖSumarım dediğin gibi hatırlamak istediklerini yaşamay değe bir şarkı olmuştur..... :-* :-*

Tam dedigim gibi Cano  alkis:)
Tesekkür Ederim Tekrar  :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 17, 2009, 07:03:38 ÖSTam dedigim gibi Cano  alkis:)
Tesekkür Ederim Tekrar  :-*

beğenmene sevindim,rica ederim canom :-* :-*

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 16, 2009, 09:49:08 ÖÖAllah insanlari yaratirken ask ile sevgi ile yaratmisdir o duygularla dünyaya gelmislerdir ztn bütün dünyaya yeticek kadar ask her insanin icinde var ablacim bana düsen onu disari cikarmak  :haha:bunun icin elimden gelenni yapicamggim bize gelince bizim hic bitmiyecek bi askimiz var ne olursa olsun herzorluugun üstesinden gelebilcek bi askimiz var bu dilegin gerceklestirildi ablacim  :-*

--> Gece Abla, Askimin verdigi cevaba aynen katiliyorum. Satiri satirina. Hatta bir cümlesini de tekrar etmek istiyorum.
     "bize gelince bizim hic bitmiyecek bi askimiz var ne olursa olsun herzorluugun üstesinden gelebilcek bi askimiz var bu dilegin gerceklestirildi ablacim" :angel: :-*

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 13, 2009, 07:13:16 ÖSMystery(Gizem), Iyiki Perisi, senden dileğim bir keşke'mi iyi ki'ye çevirmen:

"Keşke Almancaxla daha önce tanışsaymışım!"  

İYİKİ daha önce tanışmamışsın belki sen erken gelseydin burada tanıdığın insanlar daha gelmemiş olacaktı sende sıkılıp bir daha gelmeyecektin o zaman hiç kimseyi tanıma fırsatın olmayacaktı..
bunların hepsini "belki"yle yazıyorum çünkü neyin ne zaman olacağını tahmin edemem...sadece her şey tam yerinde ve zamanında olmuştur..mutlaka.. bunu hepimizin bilmesi yeterli...

--> Cok tesekkür ederim Ufaklik beni kirmadigin icin. alkis:

Alıntı yapılan: gece - Mart 14, 2009, 12:28:19 ÖÖGece, Siir Perisi, senden dileğim, bana öyle bir şiir yaz ki, okurken güleyim, ağlayayım, sevineyim, üzüleyim, coşkuyla dolayım, özlem duyayım, kendimi kaybedeyim, kendimi tekrar bulayım. yuppi:

En kisa zamanda yazicam Onurcum

--> Tesekkürler Gece Ablacigim. :-*

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 12:30:48 ÖÖOnucum Derslerde Takildigin Yer Olursa Kardesim Tabiki

Kesinlikle Bana Sormaaaaaaaaaaaaaa

Her Zaman Kardesim Yardima Hazirim

--> Tesekkürler Kayinbiladerim. alkis:

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 14, 2009, 07:15:40 ÖSyok ask perisi var idare et artik

--> Ask perimin olmasi yeter. Senden diledim zaten, senin hep OLMAN. :-*

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 15, 2009, 12:03:30 ÖSonur umarım beğenirsin,iyi dinlemeler

https://www.youtube.com/watch?v=etOZyfYDVyE

--> Cok begendim Nilsenam, cok tesekkür ederim. alkis:

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 05:58:38 ÖS

Zeytin, Mutluluk Perisi, senden dileğim bu forumda mutsuz kimse görmek istemiyorum!

Gece, Siir Perisi, senden dileğim, bana öyle bir şiir yaz ki, okurken güleyim, ağlayayım, sevineyim, üzüleyim, coşkuyla dolayım, özlem duyayım, kendimi kaybedeyim, kendimi tekrar bulayım. yuppi:

Kirsehir, Dans Perisi, senden tek dileğim (şimdilik) seni çok özledik gel artık.

Esma41, Almanca Perisi, senden dileğim, şimdilik senden bir dileğim yok, ama üniversiteye başlayınca dileklerimin ardı arkası kesilmeyecek.

müb@rek, Espri Perisi, senden dileğim, öyle espriler yap ki tüm herkesi gülmekten ağlat.

--> Siir perim dilegimi gördü, yaziyordur siirimi ::) Ama Mutluluk, Dans, Almanca ve Espri perilerim nerde? :(

...mystery...

--> Cok tesekkür ederim Ufaklik beni kirmadigin icin. alkis:

bişey değil onur abicim yeterki sen iste... alkis:)