Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 17, 2009, 08:24:11 ÖScık yok... :-\

:-* :-*yapma gizemciğim,kendine gel tatlı baş belam :zopa:

...mystery...

tamam yapmamaya çalışırım ama... :embarassed: bana arada geliyolar böyle çok üzülüyorum olmayan bişeye(en azından bilmediğim bişeye) sonra geçiyo... :-[ nefret ediyorum bundan ama elimde değil... :'(

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 17, 2009, 08:27:31 ÖStamam yapmamaya çalışırım ama... :embarassed: bana arada geliyolar böyle çok üzülüyorum olmayan bişeye(en azından bilmediğim bişeye) sonra geçiyo... :-[ nefret ediyorum bundan ama elimde değil... :'(

takma canım,hadi kendine gelde bize katıl  ya:) :-* :-*

NİLSENAM

ataan ağbiciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :haha: :haha:

perer

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 17, 2009, 08:22:09 ÖS--> Ufaklik ve Perer, hos geldiniz. Nasilsiniz?

Ufaklik senin film yine mi kaldi? :-[ :-\

Teşekkür ederim sen nasılsın bu arada tebrik ederim seni çok sevindim adına

...mystery...

yok ben şimdi gidicem mat. testlerime takılıcam... :) iyice sıyırmak için fonksiyonlar ve mod'larla beraber... :) alkis:) çok mutluyum kafayı sıyırma derecesine gelicem onlarla... sapık mıyım neyim(kendim için tabiiki yoksa başka bi anlamı yok ;D haha kendime geliyorum yavaş yavaş saçmalamaya başladım ;D )

ATAAN

Yine Msn Hizinda Gidiyorsunuz Yavvv,  :haha:

NİLSENAM

biz böyleyiz ağbiciğim,sende bize yetişssen ya  :haha: :haha:

...mystery...

patroon yarın cuma günü olduğumuz Gramer sınavımız açıklanıcak 95'ten aşağı alma demiştin bakalım kaç alıcam... :haha:

perer

Valla bende takip edemiyorum. Gençlik işte Ataan bizden geçmiş  :haha:

ATAAN

Yok Ben Hafizaya Aliyorum Genis Bir Zamanda Okurum  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: perer - Mart 17, 2009, 08:32:33 ÖSValla bende takip edemiyorum. Gençlik işte Ataan bizden geçmiş  :haha:

hadi ataan ağbiyi anladık,sizi görende kaç yaşında sanıcak sayın perer  kur;) :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 17, 2009, 08:32:16 ÖSpatroon yarın cuma günü olduğumuz Gramer sınavımız açıklanıcak 95'ten aşağı alma demiştin bakalım kaç alıcam... :haha:
Hadi 94 de Kabülümüz Yanee(Calinti)  ;D

ATAAN

Perer Benden 8 Yas Büyük, Dimi Perer Abla  :haha:

...mystery...

aaa ama siz daha gençsiniz... ;D bu yaşla değil tembellikle alakalı valla parmaklarım inceldi size laf yetiştiricem diye... :haha: kas yaptım kaaasss... ;D bu arada nasıl geçtiysem kendime yetenek işte.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 17, 2009, 08:33:31 ÖSHadi 94 de Kabülümüz Yanee(Calinti)  ;D
ooofff ooofff ;D o bile çok ya neyse... ;D

ATAAN

Gizemmmm
Ingilizce Türkceden Daha Kolay aaaa  Yapma Böyle Asistanim Benim