Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 10:26:14 ÖSYaww nerde absürt insanlar var beni buluyolar yaaa yine çileden çıkcam yakında yeter diye bağırcam eğer yazdıklarımı okuyosa özelden msj yazma kardeşim kimsen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa >:( >:( >:(

Ne oluyo Zeytin

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 17, 2009, 10:27:37 ÖSzeytinciğim kayle bile alma,boşver benimde başıma geliyor aynı şeyler  :-* :-*

Kale alinmasi gerekirse bakariz kopyalayip özelden mesaji bana gönderin mesajlari

zeytin

Alıntı yapılan: emk87 - Mart 17, 2009, 10:27:09 ÖShayırdır zeytin  ??? tanışmıyoruz ama bir problemmi var ? ebru ben bu arada :)
slm Ebru tanıştığımıza sevindim.Bende Zeytin ;D
Yok yaa Siteye yeni üye olanlar hep beni buluyo insan almancayla ilgili bişeler sorar bunlar sanki arkadaşmışız gibi muhabeet etmeye koyulluyolar. tickoff:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 17, 2009, 10:29:17 ÖSKale alinmasi gerekirse bakariz kopyalayip özelden mesaji bana gönderin mesajlari

olur ablacığım öyle yaparız artık

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 10:29:49 ÖSslm Ebru tanıştığımıza sevindim.Bende Zeytin ;D
Yok yaa Siteye yeni üye olanlar hep beni buluyo insan almancayla ilgili bişeler sorar bunlar sanki arkadaşmışız gibi muhabeet etmeye koyulluyolar. tickoff:)

Rahatsiz oldugunuz mesajlari kopyalayip bana gönderin burda paylasmaniz bir ise yaramaz Canim
Ok  ;)

zeytin

Halleetim ablacım bidaha olursa söylerim Ataan abiyle sana okey:)

ATAAN

Moderatörümün Parmaklari Kasinip Duruyor Zaten  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 17, 2009, 10:31:33 ÖSRahatsiz oldugunuz mesajlari kopyalayip bana gönderin burda paylasmaniz bir ise yaramaz Canim
Ok  ;)

Yok yeni üye olmuş sanırım dolaşıp burayı merak ederse okur diye yazdım :)

emk87

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 10:29:49 ÖSslm Ebru tanıştığımıza sevindim.Bende Zeytin ;D
anladım zeytin sıkma canını bunun için :) boşver

zeytin

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 10:32:08 ÖSHalleetim ablacım bidaha olursa söylerim Ataan abiyle sana okey:)

Halletme Zeytincim yolla lütfen  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: emk87 - Mart 17, 2009, 10:33:31 ÖSanladım zeytin sıkma canını bunun için :) boşver

Pekii sen nasılsın emk87 uzun geliyo yaa ismin nedir mahsuru yoksa kur;) ;D

emk87

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 10:34:39 ÖSPekii sen nasılsın emk87 uzun geliyo yaa ismin nedir mahsuru yoksa kur;) ;D
ebru demiştim aslında :) iyiyim ben istanbulda öğrenciyim almanca öğrenmeye meraklı bir öğrenci :) sen napıyorsun nasılsın

zeytin

Alıntı yapılan: emk87 - Mart 17, 2009, 10:36:20 ÖSebru demiştim aslında :) iyiyim ben istanbulda öğrenciyim almanca öğrenmeye meraklı bir öğrenci :) sen napıyorsun nasılsın

şimdi hatırladım kusura bakma yaa aklım karıştı birden bende iyiyim aslımda aile birleşimi yapcam bende şimdilik çalışmıyorum keyif yapıyorum anlıycağın ;D

emk87

genellikle aile bilişimi var sanırım forumda :) inşAllah rahatlıklı gidebilirsin zeytin :) bu arada zeytin gerçek adın mı?

ATAAN

Bende Aile Birlesimi Yapacamda Daha Aile Bulamadim Yavv  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: emk87 - Mart 17, 2009, 10:39:18 ÖSgenellikle aile bilişimi var sanırım forumda :) inşAllah rahatlıklı gidebilirsin zeytin :) bu arada zeytin gerçek adın mı?

evet inşAllah öyle olcak.Gerçek adım Beste bu nick adım ama genelde herkes Zeytin der bana ;D