Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Taslari Ne Yapacaksin Mübarek?

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 17, 2009, 11:23:02 ÖSArkadaslar iyi geceler dileyeyim sizede, dus aldim biraz asagiya inip tv izlicem daha sonrada yaticam.
Yarin fabrikada olmam gerek, ohooo bir sürü is var. :))

Hoşgeldin Mübo Güle güle Mübo yaril:) byby:)

mub@rek

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 11:24:17 ÖSHoşgeldin Mübo Güle güle Mübo yaril:) byby:)

İste bilincli bir üye. :)))

ATAAN

Diiizttt Yanlis Cevap Ne Taslari Diyecektin
Bende Kafataslari Diyecegidim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 17, 2009, 11:28:28 ÖSİste bilincli bir üye. :)))

Kısa yoldan şettirmiştim ne bilem hemen gitcen zannettim  yaril:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 17, 2009, 11:28:42 ÖSDiiizttt Yanlis Cevap Ne Taslari Diyecektin
Bende Kafataslari Diyecegidim  :haha:

Ahh bak simdi olmadi. :) Ama sen hic üzülme abi, gönlün olsun senin ben söylerim. ;)
Napiyorsun bakalim? Bu arada Euro daha cikarmi sence? Finansal bazi yatirimlar düsünüyorum ama ne üzerine karar veremedim...  ???

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 11:29:49 ÖSKısa yoldan şettirmiştim ne bilem hemen gitcen zannettim  yaril:)

Olsun olsun, düsünüp kisa yoldan settirmen yeter..

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 17, 2009, 11:31:07 ÖSAhh bak simdi olmadi. :) Ama sen hic üzülme abi, gönlün olsun senin ben söylerim. ;)
Napiyorsun bakalim? Bu arada Euro daha cikarmi sence? Finansal bazi yatirimlar düsünüyorum ama ne üzerine karar veremedim...  ???

Altına yatırım yap mübo yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 17, 2009, 11:31:47 ÖSOlsun olsun, düsünüp kisa yoldan settirmen yeter..

yanee arkadaşım yanen öylee ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 11:32:13 ÖSAltına yatırım yap mübo yaril:)

Hehe, zeytin noktalama isaretlerine lütfen dikkat et. :D Acayip olur yoksa. :D

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 17, 2009, 11:34:12 ÖSHehe, zeytin noktalama isaretlerine lütfen dikkat et. :D Acayip olur yoksa. :D

utanan:) utanan:)
Sen anladın nedemek istediğimi  ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 11:36:48 ÖSutanan:) utanan:)
Sen anladın nedemek istediğimi  ;D

Ben anladim da simdi biri gelir mesela ATAAN abi ne demek istedin sen simdi diye bir sorarsa vay halimize. :))

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 17, 2009, 11:39:52 ÖSBen anladim da simdi biri gelir mesela ATAAN abi ne demek istedin sen simdi diye bir sorarsa vay halimize. :))

Hele orda dur bakem Ataan abi öyle bişiy deiyemez yoksa :zopa:

gece

Ben Sorayim, Ne demek Istediniz? kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 17, 2009, 11:43:45 ÖSBen Sorayim, Ne demek Istediniz? kur;)

Gece abla yaaaaaaaaaaaaaa
Altiiiinnnn ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Mart 17, 2009, 11:43:45 ÖSBen Sorayim, Ne demek Istediniz? kur;)

Ohhh hayirli olsun. :) Zeytin sen artik anlat kolay gelsin..
Arkadaslar ben de yavas yavas cikiyorum, görüsmek üzre. Herkeze hayirli geceler..