vizeye simdiden basvuru yapsam olurmu?

Başlatan facetoface, Mart 18, 2009, 01:21:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

facetoface

merhaba arkadaslar 20 martta sınava giriyorum  ve yüksek ihtimalle kazanacağım  eşim ve oğlum burda haftaya almanyaya gidiyorlar ben şimdiden aile birlesimi vizesine basvuru yapsam nasıl olur cünkü zamandan kazanmak istiyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

arkadas29

olur neden olmasın aradkı tarıh farkını koy ve randevu alırsın sorun yok yanı senın acından

facetoface

hani ev falan tutulması lazım ise girilmesi lazım bunlar dejavantaj olurmu peki ???

arkadas29

facetoface

hım okey alman vatandaslığına kabul edildi almanyaya idince onuda alıcak

rur

Sinav sonucu olmadan vize basvurusunu kabul etmiyorlar diye biliyorum.

facetoface

sınav sonucu zaten pazartesi acıklanacak :)

KasperSky

Valla benim bildiğim kadarıyla konsolosluk A1 belgesi olmadan başvuru kabul etmiyor bence belgeni al ve öle git başvuru yap bu kadar acele etme nasıl olsa vize cevabı için 3 ay bekliyecen 2 gün geç başvur bişi olmaz  okey:)

facetoface

ya zaten randevuyu hemen vermeyeceklerki :) en az 20 gün sonraya bende o zaman sertifikayı almıs olurum zaten :)

KasperSky

Alıntı yapılan: facetoface - Mart 18, 2009, 09:47:17 ÖSya zaten randevuyu hemen vermeyeceklerki :) en az 20 gün sonraya bende o zaman sertifikayı almıs olurum zaten :)
heee sen randevu almak için soruyormuşun öle desene kardeş yha :) bende normal konsolosluk başvurusu yapıcan sandım :)  okey:) o zman sorun yok

facetoface

hani zaman uzamaz bende evrakları hazırlamıs olurum :))