“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

SEVGI-40

keske ayrilik diye bise olmasaydin

gizem sakin bunu iykkiye cevirme  :zopa:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 11, 2009, 07:21:15 ÖSİYİKİ geçmiyor...sonra hayatın tadını alamadan hemen yaşlanırdık... ;)

--> Keşke hayat Aşkımlayken çok yavaş, yalnızken çok hızlı geçse... :'(

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 18, 2009, 11:08:14 ÖÖkeske ayrilik diye bise olmasaydin

--> Aşkım benim ya. :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 17, 2009, 11:33:02 ÖSKeske daha hizli kosabilsem..
İYİKİ koşamıyorsun...bu ülkede trafik canavarları çok fazla bide koşan canavarlar olması... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 18, 2009, 11:08:14 ÖÖkeske ayrilik diye bise olmasaydin

gizem sakin bunu iykkiye cevirme  :zopa:
sen öyle diyosan... :-[

şinasi

...mystery...

bunu daha önce çevirmiştim... :haha:

İYİKİ varlar... :) en azından İYİKİ'lerin değerini anlıyoruz Keşkeler sayesinde herşeyin bi İYİKİsi olduğunu görüyoruz ve mutlu olabiliyoruz...eninde sonunda.. :)

SEVGI-40

NİLSENAM

iyiki eğlenmek diye bişey var,stres atıyoruz ne güzel alkis:)

...mystery...

zeytin

...mystery...

İYİKİ hızlı yaşıyosun..en azından o hızlı yaşamla eğlenebilirsin... :)

ATAAN

Yasanmis Bir Hikayeyi Paylasmak Istiyorum;

Yaşlı çitçi tarladan dönerken bataklıktan gelen bir ağlama sesi duyar.

Koşarak bataklığa gider. Bakar ki bataklıkta bir çocuk pisliğin içinde boğulmak üzere.

Hemen elindekileri fırlatır ve uzun bir çaba sonucunda ölmek üzere olan çocuğu kurtarır.

Kurtarır ama hem elindeki aletlerden bir kaçı hem de eve götürmek üzere toplandığı yiyecekler saga sola dağılmış, bir kısmı da bataklığa düşmüştür.

Ertesi gün son model bir araç gelir ve içinden şık ve soylu bir beyefendi iner. Kendisini, dün kurtardığınız çocuğun babasıyım diye tanıtır. Çok teşekkür eder ve çocuğunun kurtarılmasın karşılığını ödemek ister. Çiftçi kabul etmez. Hiç olmazsa bataklığa düşen aletlerin ve ürünlerin bedelini ödemek için ısrar eder. Çiftçi bunu da kabul etmez. Bu işi para için yapmadığını söyler.

Bu sırada kapıdan çiftçinin oğlu girer. Soylu: oğlunuz mu? diye sorar.

Çifçi: evet, diye yanıtlar.

O zaman bir anlaşma önerir soylu. Kendi oğluma ve sizin oğlunuza eşit biçimde eğitim imkanı sağmama izin verin der. Çiftçi oğlunun geleceğini düşünerek bu ısrarlı teklifi kabul eder.

Zamanın en iyi okullarına giden köylü genç Londra St Mary Hastanesi Tıp Okulunu bitirir. Azimle ve inançla çalışan genç “Penisilini” icad eder.

Bu sıralarda bataklıktan kurtarılan soylu genç ise zatürre (pnomoni) hastalığına yakalanır.

Bu hastalığın tedavisinde ise penisilin kullanılır.

Çiftçi çocuk penisilinin mucidi Dr Alexander FLEMING, bataklıktan kurtarılan çocuk ise Sir Winston CHURCILL’ dir.

...mystery...

esma 41

Keske günes de demlenmis bir bardak cayim olsaydi.  ;D

ATAAN

Keske Yürekten Süzülmüs Bir Bardak Cayim Olsaydi ;D