Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Su an itibariyle domínant nasil oluyormus görüceniz siz
hadi bakalim ayiklayin Pirincin tasini  :haha:

Zeytincim Sinirlenince ne derdim ben  kur;) :zopa:
Arkadaslara anlativer bir zahmet Sekerim  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:06:51 ÖSGece Asla Dominat Degildir, Sadece Kafamizi Kirar Ne Var Bunda Büyütecek Arkidislaa  :haha:

Kafan kırılınca anlarsın ne olduğunu abii :haha:

ATAAN

Ne Bagiriyonuz Parnak Kaddak Cocuga Beee  :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 19, 2009, 11:08:02 ÖSKafan kırılınca anlarsın ne olduğunu abii :haha:

Sen bir anlat Canim arkadaslar ben sinir olunca nasil yaklastigimi bilmiyorlar da kur;) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 19, 2009, 11:07:47 ÖSSu an itibariyle domínant nasil oluyormus görüceniz siz
hadi bakalim ayiklayin Pirincin tasini  :haha:

Zeytincim Sinirlenince ne derdim ben  kur;) :zopa:
Arkadaslara anlativer bir zahmet Sekerim  ;D

Eyvah yandınız siz yandınız :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:08:53 ÖSNe Bagiriyonuz Parnak Kaddak Cocuga Beee  :haha:

yanee parnak çocuk görmesem kandırırsında hiç inanmadık yanee tickoff:)

gece

Lütfen Harfleri Uzatmadan yaziniz kur;) :zopa:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 19, 2009, 11:09:00 ÖSSen bir anlat Canim arkadaslar ben sinir olunca nasil yaklastigimi bilmiyorlar da kur;) ;D

nirden başlayam ablacım de sen bana ;D

ATAAN

Benim En Son Sinirlendigim Günler Tarihe 2 Dünya Savasi Olarak Gecti Arkidislar, Gercekleri Bilmeyonuz Siz  :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 19, 2009, 11:10:42 ÖSnirden başlayam ablacım de sen bana ;D

Itirafimi hatirla yakalarsin  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:11:07 ÖSBenim En Son Sinirlendigim Günler Tarihe 2 Dünya Savasi Olarak Gecti Arkidislar, Gercekleri Bilmeyonuz Siz  :haha:

Ben biliyorum iki tanker su yetmedi valla :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:11:07 ÖSBenim En Son Sinirlendigim Günler Tarihe 2 Dünya Savasi Olarak Gecti Arkidislar, Gercekleri Bilmeyonuz Siz  :haha:
:haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 19, 2009, 11:11:26 ÖSItirafimi hatirla yakalarsin  :haha:

hatırladım zatin şimdi o itirafı bulmam gerek  yaril:)

zeytin

ben ozamanlar ürüya bile görmüyodum yane yaril:)

ATAAN

Hitler Bile Yazik Cocuga Ben Sinirlenince Saklanacak Yer Arardi Yanee  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:17:52 ÖSHitler Bile Yazik Cocuga Ben Sinirlenince Saklanacak Yer Arardi Yanee  :haha:

Yarisalim bakalim kim daha sinirli kur;) :haha: :haha: