Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:17:52 ÖSHitler Bile Yazik Cocuga Ben Sinirlenince Saklanacak Yer Arardi Yanee  :haha:

okadar eskisin yanee ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 19, 2009, 11:20:59 ÖSYarisalim bakalim kim daha sinirli kur;) :haha: :haha:

yürü be kim tutar senii Dikkat et kendine Ataan abi yaril:)

ATAAN

Ben Tarihi Eserim Zeytincim,  :haha:

ATAAN

Gece, Bu Seferlik Seni Affediyorum  :haha:

perer

Selam Arkadaşlarr

Ataan sen düğüne gidip evlencek kız adayı bakmayacakmıydın hayırdır buralardasın  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:22:44 ÖSGece, Bu Seferlik Seni Affediyorum  :haha:

Ana niye affediyorsun  :haha:
Hatami ettim ki kur;)

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 19, 2009, 11:23:52 ÖSSelam Arkadaşlarr

Ataan sen düğüne gidip evlencek kız adayı bakmayacakmıydın hayırdır buralardasın  :haha:

Hosgeldin Perer alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:22:13 ÖSBen Tarihi Eserim Zeytincim,  :haha:

tarihi esersin acaba senin müze nerde bi ziyeretine gelsek kaktüs çiçeği falan  yaril:)

ATAAN

Geldim Dügünden, Tipime Uygun Kimse Yoktu Fazla Durmadim
Türk Dügünü Degildi Ki,  ;D

zeytin

Hoşgeldin Perer nasılsın alkis:)

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 19, 2009, 11:27:43 ÖStarihi esersin acaba senin müze nerde bi ziyeretine gelsek kaktüs çiçeği falan  yaril:)
Zeytinnn  Haziranda Bende Antalyadayim Bak Ona Göre Yanee  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:27:54 ÖSGeldim Dügünden, Tipime Uygun Kimse Yoktu Fazla Durmadim
Türk Dügünü Degildi Ki,  ;D
abığğğğ alamancıda bulamadı bu tühhhhh :o

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:28:25 ÖSZeytinnn  Haziranda Bende Antalyadayim Bak Ona Göre Yanee  :haha:

İşte yerini söyleki ona göre gelem hazırlıklı yanee :haha:

perer

Hoşbuldum gece hoşbuldum zeytin ve hoşbuldum Ataan

Ya kızın illa türkmü olması lazım ne farkeder... :haha:

zeytin

Ataan abicim sana layık değil ama bunu bulabildim bu saatte nöbetçi çiçekcide bu kalmış sadece
 :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 19, 2009, 11:31:11 ÖS

Buyrun kahveleriniz Afiyet olsun  ;)

Ellerine sağlık ablacım fincanları görünce oha falan oldum çünkü aynısı bisdede var :haha: