işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Yok Ne Sorunu Canim, Hatta Daha Varsa Cirali Yanartas Resimleride Asin Diyecegidim  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:31:53 ÖSYok Ne Sorunu Canim, Hatta Daha Varsa Cirali Yanartas Resimleride Asin Diyecegidim  :haha:

Bulurum Antalya Aski var bir haftadir gece oturupm resim buluyorum hatta su resmi Destob´a aldim  ;D

zeytin

ATAAN

offoff:) offoff:) offoff:)
Burasi Benim Plajim Tebrik Ederim Yanee Nasil Buldun Bu Resmi, Tam Üstüne Bastin Derler Ya Aynen Öyle Simdi  :haha:

ATAAN

Buranin Dusu Hemen Arkada Gölet Gibi Duran Yer Varya Orasidir, Tatli Sudur O, Denizden Cikan Orda Dus Alir, ve Buzz Gibidir  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:36:58 ÖSoffoff:) offoff:) offoff:)
Burasi Benim Plajim Tebrik Ederim Yanee Nasil Buldun Bu Resmi, Tam Üstüne Bastin Derler Ya Aynen Öyle Simdi  

Artik Benim oldu ya :haha: :haha:

zeytin

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 19, 2009, 11:38:04 ÖSBuranin Dusu Hemen Arkada Gölet Gibi Duran Yer Varya Orasidir, Tatli Sudur O, Denizden Cikan Orda Dus Alir, ve Buzz Gibidir  ;D

Hayran Kaldim ya mutlaka görmem lazim  alkis:)

zeytin

yaa ben oraya girdim ve soluğu gece hastanede almıştım bidahamı töbee Gece abla oraya gitmene şiddetle tavsiye ederim ;D

...mystery...

lengur

Memleketten insan manzaraları

İzmir,Konak’ta sipsi çalan aynı zaman da satan dede.Bu fotoğraf karşılığında 2 tane sipsi aldım.Gençliğinde Yozgattan Samsun’a yürüyerek gittiğini söyledi.Yıllar acımasız.

Ankara,Cebeci’de bir alt geçitte kaval çalan yaşlı amca.Dediğine göre fotoğrafları bir çok dergide yayınlanmış.

Kadıköy/Merkez’de gece yarısı apartman köşesinde uyumaya çalışan bir evsiz.

İstanbul/Sultanahmet parkında kendine göre evcik yapıp uyumaya çalışan bir garip

Her mahallenin delisi olduğu gibi Ankara/Sakarya caddesinin uyanık delisi.

Milli piyango Yılbaşı özel çekilişi öncesi Ankara/Kızılay’daki ünlü bilet satıcısı Ali Haydar’ın önündeki umut kuyruğu.(Aldığım biletlere amorti bile vurmadığını ayrıca belirteyim  ;D )

Geçtiğimiz haftalarda sürekli devrenden süper loto için İstanbul/Bahçekapı’daki Nimet Abla gişesindeki umut kuyruğu(Bu çekilişte de havamı aldım  ;D )

Aşil

hepimizin gorup fakat gormezden geldigimiz insan manzaralari.

hatirlattigin icin tesekkurler..

lengur

Memleketten manzaralara devam.Fotoğrafları 23 Nisan 2009 tarihinde  çektim.

...mystery...

ya ben son resmi anlayamadım... ;D o ne öyle?? ;D denizde bişey var sanırım ama ya da göl ;D

dielosch