Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 20, 2009, 06:16:58 ÖSama o kadar güzel bir ortamdıki anlatamam  ;D ;D

Evet ya ben iki gün etkisinde kaldim. Üyelerin silinis sekli cok hostu ya :haha:
birde konu kitliyoruz evlere senlik  :haha:

ATAAN

Tabi ManDik Yürütürsek Sabah GÜnesinin Ötekine Vurmasi Lazimki Yatak Kurusun Dimi  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 20, 2009, 06:19:48 ÖSEvet ya ben iki gün etkisinde kaldim. Üyelerin silinis sekli cok hostu ya :haha:
birde konu kitliyoruz evlere senlik  :haha:

ama canom kaç gündür üst üste aynı şeyler  :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:20:21 ÖSTabi ManDik Yürütürsek Sabah GÜnesinin Ötekine Vurmasi Lazimki Yatak Kurusun Dimi  :haha:

:haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:20:21 ÖSTabi ManDik Yürütürsek Sabah GÜnesinin Ötekine Vurmasi Lazimki Yatak Kurusun Dimi  :haha:

:haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 20, 2009, 06:20:49 ÖSama canom kaç gündür üst üste aynı şeyler  :haha: :haha:

Sen biraz ara ver demisleridi bana ;D
birine anlattim rüyami o zamanda  :haha:

ATAAN

Ya Sizler Rüyalari Türkcemi Görüyorsunuz ? VAlla Ciddi Soruyorum Ha, Güldügüme Bakmayin Siz, Ciddi Cevap Verin Yanee  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 20, 2009, 06:22:09 ÖSSen biraz ara ver demisleridi bana ;D
birine anlattim rüyami o zamanda  :haha:

bende anneme anlatıyorum,annem gece kim diyor,ataan ağbi kim diyor  :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:22:35 ÖSYa Sizler Rüyalari Türkcemi Görüyorsunuz ? VAlla Ciddi Soruyorum Ha, Güldügüme Bakmayin Siz, Ciddi Cevap Verin Yanee  :haha:

yok almanca görüyoruz  yaril:) yaril:)

ağbiciğim sabahtan nasıl anlatıyoruz yani, yaril:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:22:35 ÖSYa Sizler Rüyalari Türkcemi Görüyorsunuz ? VAlla Ciddi Soruyorum Ha, Güldügüme Bakmayin Siz, Ciddi Cevap Verin Yanee  :haha:

Ben genellikle Türkce görüyorum ama bazen Almanca ders calistiysam yada Alman arkadaslarimla görüstüysem o gece rüyam Almanca oluyo
yarisini anlamiyorum ya :haha: :haha:

ATAAN

Ben Almanca RÜya Gördügümde A1 Seviyesinde Oluyor Konusmalar, Bunu Neye Baglamaliyim Hayrami Serremi  :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

bende türkçe görüyorum  :haha:

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:25:32 ÖSBen Almanca RÜya Gördügümde A1 Seviyesinde Oluyor Konusmalar, Bunu Neye Baglamaliyim Hayrami Serremi  :haha: :haha:

ATAAN

Ingilizce Rüya Gödügümde de  I Yerine Ich Kullaniyorlar, Yokmu Biri Yorumlayacak Yavvv
Gece Rüya Tabirleri Bölümüde Acarsak, Sanirim Ayni Hastanede Yatariz Hep Beraber, Almancax Kogusu  :haha:

NİLSENAM

bir oraya girmediğimiz kalmıştı,oraya da girdik ya  yaril:) yaril:) yaril:)

NİLSENAM

almancax  deliler hastanesi  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:28:31 ÖSIngilizce Rüya Gödügümde de  I Yerine Ich Kullaniyorlar, Yokmu Biri Yorumlayacak Yavvv
Gece Rüya Tabirleri Bölümüde Acarsak, Sanirim Ayni Hastanede Yatariz Hep Beraber, Almancax Kogusu  :haha:

Ben hic sikayet etmem Söz  ;D

ATAAN

Hemsireler Sey Diyormus, Konusmuyorlar Yazisarak Anlasiyorlar Ama Acaip Egleniyorlar  :haha: :haha: :haha: