Teşekkürler..

Başlatan deniz33, Mart 03, 2006, 04:35:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*ceren*

gerçekten çok teşekkür ederim.Ben lise öğrencisiyim ama büyük ihtimal üniversiteyi Almanyada okuyacağım ve gerek okulda gerekse kendi çabamla Almancayı öğrenmeye çalışıorum.Siteniz bu konuda acaip işe yarıo tekrar teşekkürler  8)

senna_

tek kelime ile wunderbar:) emeği geçen herkesin ellerine sağlık!!;)

MieSStReLLa

bir kaç gündür siteyi inceliyorum...
ve kesinlikle aradığım 1 numaralı tek almanca sitesi olduğuna karar verdim  :D
siteyi inceledikçe her gün bi önceki güne göre daha çok kanım kaynadı.
eminim ki; almancayı sıfırdan ve bu siteden öğrenmek çooook zevkli...çooook eğlenceli olucak  ;)
kurucularımıza çok ama çok teşekkür ederim :)
göstermiş oldukları özen,özveri ve emeklerinden dolayı (:

siteyi sık kullanılanlarıma ekledim. "denizfenerim" diye :)
sizden bize daha güzel bi deniz feneri olamaz!!!
almanca konusunda bize yol gösterdiğiniz için tekrar tekrar teşekkürler...

MuhaяяeM

Görüşleriniz için ekibim adına teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz..

MieSStReLLa

197

idas

merhaba sayfanizi cok gec kesfettim ama bir türlü vaz gecemiyorum harika bisey cok tsk.

197

Ben sayfanin kurucusu degilim, ben de senin gibi bir üyeyim ve seninle ayni fikirdeyim. Bu site Almanca ögrenme istegimi daha da cogaltti ve Almanca'yi artik severek ögreniyorum, en basinda o kadar sevmemistim ama... Simdi her sey süper.
Ben de cok tesekkür ediyorum bu sitenin kurucularina!

demir

Bende,
Site Kurucuları ile Bu sitede Bilgilerini Emeklerini ve Zamanlarını Paylaşan Her Keze Teşekkür
ediyorum.O kadar büyüdük ve geliştikki
nasıl kabımıza sıgacagız.bunu başarmak ve seviyeli kalmak bizlere düşüyor.Sitemiz şimdiye kadar bunu başardı.Allah nazardan  Kem gözlerden ve seviyesizlerden saklasın.

yücel

Xy.

Allah binlerce kez sizlerden razı olsun.Emek vermişsiniz bayağı.1 haftadır googleyi alt üst ettim sonunda buldum burayı.Emeklerinize sağlık.

MuhaяяeM

Allah sizden de razı olsun, hoşgeldiniz.
Hazır siz de değinmişken, üzerinde duralım dedim, googleyi altüst etmenize gerek yok, bazı arkadaşlar da bu siteyi çok zor bulduklarını söylüyorlar, fakat sadece "almanca" kelimesini arattığınız halde bile bizi ilk sayfada dördüncü ya da beşinci sırada görebilirsiniz.
Yani bu kadar basit. :)

197

Evet haklisin, ben burayi ararken cok yer dolasmamistim. Ilk üye oldugum Almanca ögrenme sitesi oldu ve son da olur sanirim, cünkü burda aradigim seyi her zaman buluyorum. Binlerce tesekkürler...

jentzsch

7 ay once kaydoldum.biraz gecte olsa tesekkur etmem gerekiyor sanirim.cok faydalandigim ve ziyaret ettigim bir site.elimden geldigincede kendi bilgilerimi paylasiyorum..ayrica bu siteyi bulmasi zor diil ya.bakiyorum her gün bi kac yeni kisi kaydoluyo..almanca icin ilk adres burasiiii:))))

aleminkartali

Bu site gerçekten çok harika
Bende Almanca öğrenmeye yeni başladım ama bu site sayesinde Almanca'da iyi yol katedeceğime inanıyorum.
Herşey için çok teşekkürler

moshuk

Gerçekten harikasınız yeni başladım Almanca öğrenmeye ve çok kolay ve zevkli hale geldi herşey.