Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 07:33:23 ÖSDe Hadi Senin Susacagin Yok Zaten Nilsenam  

şimdi biz her istediğimizi yapabiliriz,çılgınlık yapabilirinasılsa deliyiz kimse bişeyde diyemez çünkü biz deliyizzzzzz  kur;) :haha: :haha:

delidir ne yapsa yeridir misali  kur;) :haha:

ATAAN

Simdi Perer, Isvicrenin Kisaltmasi Hic Dikkat Etmedinmi Gizem A Yani Uzatamiyomda Harfleri Kiziyolaa  :haha:

...mystery...

ayrıcaaa "Deliye her gün bayram" da var unutma (artık ne alakaysa ben işte ::) ;D )

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 07:36:28 ÖSSimdi Perer, Isvicrenin Kisaltmasi Hic Dikkat Etmedinmi Gizem A Yani Uzatamiyomda Harfleri Kiziyolaa  :haha:
niye dikkat ediyim ki yaa :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 20, 2009, 07:35:41 ÖSAda ?? şu bizim ıssız adadamı ? Gittinizmi oraya sizz?  :haha:
Gitmedik  Düstük  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 07:34:19 ÖSBana Söyleyebilirsin Perer  Ben Sözcüleri Hemde Adada Gözcüleriyim  :haha:

kur;) :haha: :haha:

perer

iyiyim gizem nasıl olsun hayat gailesi işte nickimin perer olmasının özel bi nedeni yok ismim perihan eşimin ismide erhan perihanın PER İ  erhanın ER i birden aklıma geldi üye olurken siteye onu yaptım. Çok özel olmadı sorun rahat olabilirsin  :haha:

perer

deliler diye bi şarkı vardı ya arkadaşlar kimin söyledğini hatırlayamadım. işte onu size armağan ediyorum düştüğünüz ada da canınız sıkıldıkça dinlersiniz...  :haha:

ATAAN

ATAAN da  Gerci Hic Soran Olmadida Ben Merak Ettim Söyleyim, Bülent ile D nin Adlarini Birlestirince ATAAN Cikmiyor Ortaya  Söyleyim Yanee  :haha:

...mystery...

o zaman tamam... ;D cevaplar için teşekkür ederim (kırmızı koltuk gibi oldu ;D ) şimddiiii kendini deli diye nitelendiren insanların konuşmaması için başka soru bulmak lazım... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 07:40:01 ÖSATAAN da  Gerci Hic Soran Olmadida Ben Merak Ettim Söyleyim, Bülent ile D nin Adlarini Birlestirince ATAAN Cikmiyor Ortaya  Söyleyim Yanee  :haha:
funny:)

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 20, 2009, 07:39:35 ÖSdeliler diye bi şarkı vardı ya arkadaşlar kimin söyledğini hatırlayamadım. işte onu size armağan ediyorum düştüğünüz ada da canınız sıkıldıkça dinlersiniz...  :haha:
O Sarkiyi Astim Zaten Bende
Yeni Türkü Söylüyor  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: perer - Mart 20, 2009, 07:38:17 ÖSiyiyim gizem nasıl olsun hayat gailesi işte nickimin perer olmasının özel bi nedeni yok ismim perihan eşimin ismide erhan perihanın PER İ  erhanın ER i birden aklıma geldi üye olurken siteye onu yaptım. Çok özel olmadı sorun rahat olabilirsin  :haha:

ben sizi erkek sanmıştım  kur;) :haha: :haha:

ATAAN

Nilsenam Senin Türkcen Bozuldu Kiz  :haha:
Sen Türkce Dersine Yazil Birisiyle Beraber Adi Önemli Degil Bas Harfi Gece  :haha:

...mystery...

işin açığı bende öyle sanmıştım... :haha: (aslında o soruyu o yüzden sordum adınız ne? diye soramıcağıma göre :haha: çok mu açık sözlü oldum ::) )

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 07:42:19 ÖSNilsenam Senin Türkcen Bozuldu Kiz  :haha:
Sen Türkce Dersine Yazil Birisiyle Beraber Adi Önemli Degil Bas Harfi Gece  :haha:

:haha: :haha:

...mystery...

ben yemeğe gidiyorum... byby:) geldiğimde lütfen burayı 5000. sayfada bulmıyım okumak zor oluyo... :haha: şaka şaka konuşun siz... :haha: