selam millet cok mutluyum çünkü sınavı kazandımmmm..

Başlatan merytylor, Mart 18, 2009, 12:36:26 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merytylor

arkadaslar sınavı sonunda kazandım büyük ugraslar sonucu.her zaman mücadeleci olun ve de pes etmeyin inançlı olun.umut arkadasımn dedigi gibi bana cıkan mektubun konusu NİNA ydı.hören falan da cok basitti sadece sakin olun Eminin basarıcaksınız.Burdan UMUT a ve ALMANCAX AİLESİNE tesekkur etmek istiyorum iyiki varsınIZ.UMUT sana en büyük duam sende en kısa zamanda vizeni hayırlısıyla alırsın.. ya:)

3,14

facetoface

tebrik ederim dostum bende 20 martta istanbulda giriyorum sınava sen nerede girdin ?? ve nina mektubunu tam olarak yazabilirmisin buraya ???? yazarsan cok sevinirim belki bizede cıkar

darudigy

Tebrikler kardeşimm!...Bende sınavı verdim sertifikam elimde şu an ve 85 almışım... Çalışamadan bu kadar oldu... Darısı diğer arkadaşların başına... halayy:)

merytylor

Tesekkür Ederim Ayrıca Bende Seni Tebrik Ederim Arkadaşım şansın Bol Olsun....

igmg-frankfurt

NİLSENAM

umut_88116

COOKKKK tşk ederimmmmmmm kardeşimm sewindimmmm adınaaaaa dediğim gibiiiiiiii sınavlar aynen öle cıkıyooo mektupu yaparsanız %97 gecmişsiniz demnektirrr     vize kerwanında gorusuruzzzzz
 https://almancax.com/forum/index.php/board,52.0

facetoface

hayırlı olsun bende bugun girdim sınava inş kazanırım :) kocaman bir TEBRİKLERRRRRRRRR SANA

merytylor

Sağolun arkadaslar darısı bugün girenlerin başına.Bütün dualarım sizinle.Sizden iyi haberler bekliyoruz.Neticeyi mutlaka bildirin..

gülümse35

arkadaşlar cuma sınava girdik kargoyla gönderecekler ne zaman elimizde olur ortalama

umut_88116

sınav gununden snra ortalama 3 iş günü sonu elinizde

bars

tebrikler

bundan sonrasi vize bekleyenler kervani
Allah sabirlar versin

merytylor

eb_sel

a1 sınavı ıcın 140 tl bankaya yatırdım sınava sadece nufus cuzdanımla mı gıdıcem bılgısı olan varmı