Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emk87

iyi yolculuklar zeytin yolculuk nereye  ???

zeytin

Alıntı yapılan: emk87 - Mart 20, 2009, 11:09:03 ÖSiyi yolculuklar zeytin yolculuk nereye  ???

Saol canım baba tarafı burda tatile gelmiştim şimdi eve gidiyorum aslında daha kalırdımda kurs başlıyo o yüzden gitmem gerekiyo yanee ;D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 20, 2009, 11:05:53 ÖSBu gece antalyada son günüm yarın yolculuk varr :(

Tatil Bittimi yani ? Olsun Saglik olsun yine gidersin canim ya ;)

zeytin

Haziranda kısmetse bidaha düşünüyorum yaa kur başlıyomuş haber geldi kısa kaldım mecburen yoksa çok durcaktım o yüzden yanee. :)

emk87

evin nerde o zman :) almanca kursumu bide :) ayy cok soru sordum galiba

zeytin

Evim zonguldak ereğlide Hayır almanca kursu değil o işlemleri geçtim ben ;DÇocuk gelişimi öğretmenliği kursuna başlıycam.Önemli değil bende çok meraklıyımdır. ;D

ATAAN

Ah Canim Kiyamam Ya, Neyse Haziranda Yine Gideceksin, Hele Bende Orda Olursam Yasadin Kiz Abin Gezdirir Seni Artikin Yanliz Kaktüs Istemem  :haha:

ATAAN

Cocuk Gelisimi Egitimi  Hmmm Benim Beynimi Bir Ara Incele Zeytin Gelismedi Gibi Geliyor Bana Ya  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 11:15:54 ÖSAh Canim Kiyamam Ya, Neyse Haziranda Yine Gideceksin, Hele Bende Orda Olursam Yasadin Kiz Abin Gezdirir Seni Artikin Yanliz Kaktüs Istemem  :haha:

Tabi oh sende gel ablacım valla gezeriz senlen alışveriş falan kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 11:16:39 ÖSCocuk Gelisimi Egitimi  Hmmm Benim Beynimi Bir Ara Incele Zeytin Gelismedi Gibi Geliyor Bana Ya  :haha:
Vah garibim neyin varr ben bi öğrenemde sonra görüşürüzz :haha:

ATAAN

Sen Harbiden Geceyle Beni Karistiriyorsun Kiz  :haha:

emk87

ATAAN

Iyi Sen Ögren Sonra Bana Bir Bakive Bakem  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 11:19:28 ÖSIyi Sen Ögren Sonra Bana Bir Bakive Bakem  :haha:

Kesinlikle ilk öğrencim sensin unutmadım aklımdasın :haha:

zeytin

emk87

senin almanca süper o zman dimi :)

ATAAN

Hadi Sizede Vereyim de Bakin Bakem  Keyfini Cikarin

https://www.alanya360.com/en/