20 Mart istanbulda sınava girecekler

Başlatan facetoface, Mart 14, 2009, 11:43:06 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

facetoface

arkadaslar 20 martta sınava girecek kimler var :)

gülümse35

arkadaşım  maalesef 20 mart izmirdeyiz bizde

facetoface

hayırlısı olur inş :) şimdiden basarılar dilerim

facetoface

evet arkadaslar bugun 3 aylık maraton sona erdi şimdi artık geriye sayım basladı 20 mart cuma günü sınavımız var :)))))

emk87

hepinize başarılar bol sanşlar arkadaşlar :)

facetoface

tesekkurler insAllah alıcaz sertifikayı:)

emk87

facetoface

gülümse35

arkadaşlar başarı dilekleriniz ve destekleriniz için sonsuz teşekkür...ve sınavımıza kaldı bir gün cuma günüü neler olacak bakalım bu beklemek ve heycan mahvediyor insan..Tüm sınava girecek arkadaşlarımızın  Rabbim yar ve yardımcımız olsunn inşAllahhh...Ve bizlerde inşAllah vize kervanına en kısa zamanda katılırız arkadaşlarr  cofe:)

facetoface

İNşALLAHHHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

emk87

arkadaşlar nasıldı sınavlarınız  ??? inşAllah hepinizin çok güzel gecmiştir

facetoface

valla benim fena değidli mektuptan korkuyordum onuda yaptım sayılır hören ve lesen biraz kazıktı :)

gülümse35

merhaba arkadaşlar izmirde de sınav çilesi bitti,,ama biraz hüzünlü inanın şoktayız hala.. bizler ne böyle bir sınav gördük ne de böyle bir mektup hocalar bile şok da yani ne yaptık ne ettik bilmiyoruz hiç bir malumatımız yok yani sonu hüzün mü yoksa sevinç mi göreceğiz..göthe tarihinde böyle bir sınav hiç görülmemiş bunu söyleyen lerde hocalar...yaniinanın mektuplarda bile yok verilen mektup..mektup da sadece Kollegen kısmını hatırlıyorum zaten hep tek cümleydi inanın en profesyoneller bile döküldü Allahtan sözlü tam puan en azından kurtarırsa o kurtarır...sizce sonuç ne zaman elimizde olur??? Allahım inşAllah kazanmışımdır..  :angel:

neka

merhaba ben sitenize yeni katıldım. Bugün istanbul Geothe deki sınavda çıkan mektubu sizinle paylaşmak istedim.

Sie wollen  ihre  Freund  Max Müller in Hamburg besuchen

_  Sie kommen einen Tag später

_ Warum kommen Sie  später

_  Bitte Sie ihren Freund
   er soll Sie abhollen
   Ankuft:12.03  16:00 uhr

facetoface

facetoface

evet arkadaslarrrrr 20 mart istanbul  sınavı kazandımmmm kesinlikle stress yapmayın sizlerde kazanıcaksınızzzzz yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SABIR

çok sevindim ya darısı bize artık bende 2 nisan ankarada giriyorum sınava umarım bizde hayırlı sonuçlar alırız AMİNNNNNN. ;)