Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

...mystery...

herkese GUTEN MORGEN...

hahaha "Günaydın" yani falan diyomuşum şimdi ;D hani benim Almancam Almanların seviyesinde ya ondan yani.. :haha: işte manyak ben.. :haha:

gece

Günaydin Bizim Mahalle  halayy:)
Günaydin Gizemcim  ;)

...mystery...

Merhaba Ablacım nasılsın?? :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 11:05:57 ÖÖherkese GUTEN MORGEN...

hahaha "Günaydın" yani falan diyomuşum şimdi ;D hani benim Almancam Almanların seviyesinde ya ondan yani.. :haha: işte manyak ben.. :haha:

Canim ya :haha:

gece

...mystery...

...mystery...

gece

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 11:07:09 ÖÖsabah sabah tam "saçmalama" modundayım... :haha:

Valla lazim bazen üzülme :haha:
Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 11:07:31 ÖÖAllah Allah neden... ;D

Sabahlari arada oluyor öyle ;D
Cayimi iceyim bir daha sor bu soruyu emi  :haha:

...mystery...

Gut Gut... :haha: falan diyomuşum şimdi off ben kaptırdım kendimi.. :haha: dün haftalık almanca dersini yapmadımda onun açığını burdan kapatıyorum.. :haha:

İyiyim işte ablacım nolsun öyle.. :haha: çok güzel planlarım var bugün için annemi Kadıköy'e götürüp azıcık hortumlucam.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 11:09:17 ÖÖValla lazim bazen üzülme

Sabahlari arada oluyor öyle
Cayimi iceyim bir daha sor bu soruyu emi  :haha:
yok üzülmüyorum zaten sadece annemi,anneannemi ve babamı azıcık sıkıyorum o kadar... ;D en anlayışlıları dedem.. :haha: aslında anneannemde bişey demiyo ama annem ve babamın omuzlarının üstünde zıplayınca bu enerjiyle..azıcık fazla kaçıyo sanırım.. :haha:

tamam sorarım ablacım.. :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 11:10:24 ÖÖGut Gut... :haha: falan diyomuşum şimdi off ben kaptırdım kendimi.. :haha: dün haftalık almanca dersini yapmadımda onun açığını burdan kapatıyorum.

İyiyim işte ablacım nolsun öyle.. :haha: çok güzel planlarım var bugün için annemi Kadıköy'e götürüp azıcık hortumlucam..

Sögüsliycen yani  :haha:

...mystery...

gece

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 11:21:38 ÖÖNilsenam Hosgeldin  alkis:)

hoşbulduk canom,nasılsın  :-*  :-*

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 11:22:37 ÖÖevet Hoşgeldin...

hoşbulduk gizemciğim,nasılsın  :-* :-*