Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

3,14

--> Sizden koooookktummm. :o   Aşkımmmm needesin yaaa, ben bunlaaadan kooookuyooommm. :-[ :o :o

NİLSENAM

neden,ne yaptık sana  kur;) :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 22, 2009, 02:08:07 ÖS--> Sizden koooookktummm. :o   Aşkımmmm needesin yaaa, ben bunlaaadan kooookuyooommm. :-[ :o :o

Oda Ruhlar aleminde dün bulusmustuk orda  :haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

3,14

--> Aşkım gelene kaday ben de çıkayım, sizden çok koyktum ben yaaa. :o  Bakıyköy Haştaneşinin telefon numayaşını bilen aykadaşlay vayşa lütfen beni kuytaymak adına ayayın n'oyuyy!? O kaday etkiyendim ki diyim tutuydu, konutmayı unuttum ben ya. :-\ :o

NİLSENAM

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 02:13:43 ÖSOda Ruhlar aleminde dün bulusmustuk orda  :haha:

--> Yok bu sabah aramıza döndü, gitmemek üzere. :-* :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 22, 2009, 02:16:22 ÖS--> Aşkım gelene kaday ben de çıkayım, sizden çok koyktum ben yaaa. :o  Bakıyköy Haştaneşinin telefon numayaşını bilen aykadaşlay vayşa lütfen beni kuytaymak adına ayayın n'oyuyy!? O kaday etkiyendim ki diyim tutuydu, konutmayı unuttum ben ya. :-\ :o

Ok sende bize katildin gömlek diyorum ne renk olsun diyorum  clap:) :haha:

NİLSENAM

çokmu korkunç görünüyoruz  kur;) :haha: :haha:

NİLSENAM

sipariş verelim sanada  kur;) :haha: :haha:

3,14

--> Ben gömlek falan istemiyorummm, anne :o :haha:

NİLSENAM

hangi renk,modelli olsun mu  kur;) :haha: :haha:

3,14

--> Ben kaçtım, size iyi sohbetler. :haha: Fazla uçmayın, ben uçma bilmem. :haha: sizi geri aşağı indirmek de zor olur o zaman. :haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

grş.kendine iyi bak  :) :) byby:) byby:)