“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 03:57:57 ÖSKeske Yürekten Süzülmüs Bir Bardak Cayim Olsaydi ;D

Ama siz bu Bölümde Iyi kileri yaziyordunuz.
Sizdemi "keskelesitiniz" sayin cok degerli  ;D ATAAN Bey .

Ne demisler üzüm üzüme baka baka "keskelesirmis "  ;D

ATAAN

Bölümü Epeydir Takip Etmiyorsunuz Sanirim Pek Kiymetli Saygideger vede Sevgili Hocam Esma Hanim
Bu Bölümün Yetkilisi Gizem (Mystery)  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 04:03:46 ÖSBölümü Epeydir Takip Etmiyorsunuz Sanirim Pek Kiymetli Saygideger vede Sevgili Hocam Esma Hanim
Bu Bölümün Yetkilisi Gizem (Mystery)  ;D

Ya öylemiii  utanan:)

Keske takip etseydim sayin cok degerli Vize ustasi ATAAN Bey.  ;D

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 22, 2009, 03:53:47 ÖSKeske günes de demlenmis bir bardak cayim olsaydi.  ;D

Aslinda gizem yaziyor iyi ki lerimizi ama icimden geldi ya  ;D

Iyi ki güneste cay demlenmiyor, eger öyle olsaydi yakit masrafimiz düserdi ve issizlik artardi dimi.  ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 22, 2009, 04:06:45 ÖSYa öylemiii  utanan:)

Keske takip etseydim sayin cok degerli Vize ustasi ATTAN Bey.  ;D
FAUL!
Skor : Ataan 3  Esma 1  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 04:07:02 ÖSAslinda gizem yaziyor iyi ki lerimizi ama icimden geldi ya  ;D

Iyi ki güneste cay demlenmiyor, eger öyle olsaydi yakit masrafimiz düserdi ve issizlik artardi dimi.  ;D
Muhtesemsin Gece, Hem Harli Ateste Pek Iyi Olmaz Dimi Cay  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 03:57:57 ÖSKeske Yürekten Süzülmüs Bir Bardak Cayim Olsaydi ;D
ahhh patron sende mi?? :-[

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 04:07:54 ÖSFAUL!
Skor : Ataan 3  Esma 1  :haha:

Yaaa itiraf edeyim ATAAN i hep ATTAN yaziyorum  ;D

Ne zaman alinti yaptiniz yaw , aslinda hemen düzenlemistim ... cok saygi deger hizli ATAAN Bey

...mystery...

oo gece ablam el atmış olaya... alkis:) çok sağol ablacım... :-*

ATAAN

Bakin Konunun Patronicesi Geldi, Hosgeldin Gizemcim Sayin Esma Hanim Faul Yapti Bana, Adimi Yanlis Yazdi.
Attan Hic Düsmedim Simdiye Kadar Cok Kiymetli Sayin Hocam Esma Hanim, Benim Nickim ATAAN  ;D

...mystery...

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 04:12:34 ÖSBakin Konunun Patronicesi Geldi, Hosgeldin Gizemcim Sayin Esma Hanim Faul Yapti Bana, Adimi Yanlis Yazdi.
Attan Hic Düsmedim Simdiye Kadar Cok Kiymetli Sayin Hocam Esma Hanim, Benim Nickim ATAAN  ;D

Iyi tamam tamam . iyi ki bir hata yaptik .

Savgilarimla  ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 04:10:32 ÖSoo gece ablam el atmış olaya... alkis:) çok sağol ablacım... :-*

Yok Canim sen bak bir daha ben sadece birine yazdim ama sen bir daha yaz gizemcim  ;D :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 04:14:47 ÖSYok Canim sen bak bir daha ben sadece birine yazdim ama sen bir daha yaz gizemcim  ;D :-*
yok yok iyi böyle... alkis:) :-*

ATAAN

Iyiki Yaptiniz Hatayi Sayin Esma, Yoksa Attan Dereden Tepeden Devam Edecektik  :haha:

zeytin

keşke hayatı biraz daha monoton yaşayabilsem :(