“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

kESKE islak islak bakabilseydim ....  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 04:26:12 ÖSkeşke hayatı biraz daha monoton yaşayabilsem :(
bunu daha önce çevirmemişmiydim.. :-[ demek ki bişey anlatamamışım... :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 22, 2009, 04:27:00 ÖSkESKE islak islak bakabilseydim ....  ;D
ciddi misin esma abla?? ;D neyse ben yinede çeviriyim.. ;D

İYİKİ ıslak ıslak bakamıyorsun...ıslak ıslak baktığın zaman "KEşKE GÜLEBİLSEYDİM" derdin(k)...istediğimiz birşey gerçekleştiğinde oluşabilecek sonçları düşündüğümüzde bence en sağlıklı kararı veririz... :)

(ıslak ıslak bakmak'tan kastın ağlamaktı dimi?? ;D )

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 04:34:24 ÖS(ıslak ıslak bakmak'tan kastın ağlamaktı dimi?? ;D )

Hayir ...  ;D

Keske beni anlayabilseydin ...  ;D

...mystery...

hehehe o zaman tamam... :haha: İYİKİ anlayamadım... :haha: zaten bu aralar gizli gizli sözlere çok kafa yoruyorum... :haha: artık almıyo.. :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 04:26:12 ÖSkeşke hayatı biraz daha monoton yaşayabilsem :(
Seni Alkisliyorum Zeytin  :haha:

ATAAN

Millet Monotonluktan Dert Yanar Sende Monotonluk Istiyorsun Hayatinda
Ne Derler
Millet Gider Mersine Bizim Zeytin Gider Tersine :haha:

zeytin

yaril:) yaril:)
Aynen öyle ama valla koşuşturmalardan sıkıldım artıkın gidene kadar böyle kur;)
olsun ben mersinede gittim zamanında  :haha:

ATAAN

Allah Hayirli Kosturmalar Versin Kardesim  alkis:)

zeytin

...mystery...

aslında benim hayatım çok hareketli ama monoton.. :haha: bu nasıl iş anlamadım... :haha:

oreda

benim hayatimda keskelerim yok denecek kadar bence cunku hep olaya farkli bakiyorum snairim olacagi vardi oyle oldu neden mi boyle dusunuyorum cunku inandigim bir deyim var oda her kotu seyin bir iyi yonu var iyilikolmazsa kotuluk lotuluk olmasa iyiligi bulamayaiz buna benzer cok benzetme ler de olabilir.
ellerinize saglik cok guzel bir konu insanin hayata bakis acisi degisebiliyor
 okey:) okey:) okey:) okey:) okey:)

NİLSENAM

ne güzel hayatınızda keşkeleriniz yok  alkis:) alkis:)

...mystery...

benim var...

Keşke dün matematik sınavına çalışmasaydım..çalışınca panik yaptım herşeyi yanlış görmüşüm.. tickoff:) yarım yarım gidicek puanlarım... tickoff:)

hadi çevirin bunuu... ;D

gece

Uzun zamandir ugramadim bu sayfaya, ama bu sabah cok erken saatlerde uyandigimda, bu söz gecti icimden

Keske kendimi birakip gecip gidebilseydim,terkedebilseydim, git diyebilseydim kendime... :-\ :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 28, 2009, 10:47:01 ÖÖUzun zamandir ugramadim bu sayfaya, ama bu sabah cok erken saatlerde uyandigimda, bu söz gecti icimden

Keske kendimi birakip gecip gidebilseydim,terkedebilseydim, git diyebilseydim kendime... :-\ :embarassed:

ablacım ben bunu sonraya bırakıyım... :'( dinlediğim şarkı eşliğinde aynı şeyleri düşündüğüm için şu an hiçbirşey diyemiyorum... :'(