Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 07:02:38 ÖSBukadar güzel resimleri buluyonda kücültemiyonmu Cimcime :haha:

yok valla  ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 07:03:15 ÖShahah bu arada patron 754 sayfalık bir kitap aldım... :haha: onu okucam bilmediğim zaman yok içinde ama çok kelime var... :haha: ama hırs yaptım okucam... alkis:) yani kafaya taktım öğrenicem...o yüzden söyledim.. alkis:)
Sayfalari Saymis Tosbaya Bak, Oku Tabi Gizemcim Cok Faydali Olur  okey:)

gece

Ben senin icin yaparim Zeytincim  ;D

ATAAN

Zeytin Bu Ne? Efes Pilsen Dolum Tesislerimi ?  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:08:43 ÖSZeytin Bu Ne? Efes Pilsen Dolum Tesislerimi ?  :haha:

Anlamadım neyi diyosun Ataan abi ;D

ATAAN

Avatar Resmin Diyom Efes Pilsen Dolum Tesislerimi  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:12:31 ÖSAvatar Resmin Diyom Efes Pilsen Dolum Tesislerimi  :haha:

Hııı evett 0-4 yaş grubu abi :haha:

ATAAN

Google Resim Aratmada Efes Pilsen Dolum Tesisleri Yazip Aratirsan Anlarsin Ne Dedigimi  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:06:06 ÖSSayfalari Saymis Tosbaya Bak, Oku Tabi Gizemcim Cok Faydali Olur  okey:)
yok saymadım yazıyodu... :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:16:24 ÖSGoogle Resim Aratmada Efes Pilsen Dolum Tesisleri Yazip Aratirsan Anlarsin Ne Dedigimi  :haha: :haha: :haha:

Ataaaannnnn abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaa yaril:) yaril:)

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 07:18:30 ÖSAtaaaannnnn abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaa yaril:) yaril:)
Ne Oldu Gördünmü Dolum Tesislerini  yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:16:24 ÖSGoogle Resim Aratmada Efes Pilsen Dolum Tesisleri Yazip Aratirsan Anlarsin Ne Dedigimi  :haha: :haha: :haha:
ıyy iğrenç... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:19:13 ÖSNe Oldu Gördünmü Dolum Tesislerini  yaril:)

Ayy gördüm yaaa Allahım yarabbim :haha:

gece

Ben birazcik yemekteyim dönerim ama kaybolmayin  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 07:21:41 ÖSBen birazcik yemekteyim dönerim ama kaybolmayin  ;D

afiyet olsun ablacım :-* byby:)

...mystery...

afiyet olsun ablacım... :-* byby:)