Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:01:01 ÖSBilendirda Banada Yer Vami Bari  :haha:

sende vardın demi  kur;) :haha: :haha:

haydi gel,yer olmazmı ağbiciğim  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:01:12 ÖSHayırdır yolculuk nireye

çok güzel bir yere,hayat bulacağımız bir yere  kur;) :haha: :haha:

zeytin

Nilsenam hayırlı olsun arkadaşım vize başvurusunda bulunuyomuşun inşAllah çabuk gelir gidersin sende ben herkesi gönderiyom elim uğurludur yanee diyim sana kur;) alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:02:31 ÖSsende vardın demi  

haydi gel,yer olmazmı ağbiciğim  :haha:

Yaa iyi yolculukta szilere Gittiğiniz Cet benim kimden izin aldınız bakem szi de Cetimi çalıyonuz tickoff:) :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:03:17 ÖSNilsenam hayırlı olsun arkadaşım vize başvurusunda bulunuyomuşun inşAllah çabuk gelir gidersin sende ben herkesi gönderiyom elim uğurludur yanee diyim sana kur;) alkis:)

tşk.ederim  :-*

inş.uğurlu gelirsin,sen,ben ve bekleyen tüm arkadaşlarımız biran önce alamanyaya varırız...  ;D ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:04:20 ÖSYaa iyi yolculukta szilere Gittiğiniz Cet benim kimden izin aldınız bakem szi de Cetimi çalıyonuz tickoff:) :haha:

biz,yaparmıyız hiç  öyle bir şey kur;) :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:04:39 ÖStşk.ederim  :-*

inş.uğurlu gelirsin,sen,ben ve bekleyen tüm arkadaşlarımız biran önce alamanyaya varırız...  ;D ;D

Ben buralardayım daha uşağım benim yüzümden gelemiyo normali yarın burda olcaktı uçak biletini iptal etti benm kurs başlıyo diye artıkın nisana kaldı ben üzülmüyomda bu duruma o çok üzülüyoo  kur;) :haha:

ATAAN

Ya Benlede Konusun Yaaa  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:05:36 ÖSbiz,yaparmıyız hiç  öyle bir şey kur;)

Virmem Cetimi o benimdir o benim ancak tickoff:) kur;) :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:06:45 ÖSYa Benlede Konusun Yaaa  :haha:

ataan abi sanada laf attım ama sen cvp virmedinki kur;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:06:29 ÖSBen buralardayım daha uşağım benim yüzümden gelemiyo normali yarın burda olcaktı uçak biletini iptal etti benm kurs başlıyo diye artıkın nisana kaldı ben üzülmüyomda bu duruma o çok üzülüyoo

sende tam kursa başlayacak zamanı buldun,neyse geç olsun temiz olsun,hayırlısı olsun :-* :-*

tabiki üzülür kim olsa çok üzülür  kur;) :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:06:45 ÖSYa Benlede Konusun Yaaa  

hazırmısın ağbiciğim  :haha: :haha:

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:07:44 ÖSataan abi sanada laf attım ama sen cvp virmedinki kur;)

biz başka çet buluruz  :haha: :haha:

ATAAN

Lafin Gelmedi ki Zeytin, Hava Trafigi Karisik  :haha:

NİLSENAM

hey millet hazırmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :haha: :haha:

canom,ağbiciğim,gizemciğim,sende gelsene zeytinciğimm kur;) :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:08:11 ÖSsende tam kursa başlayacak zamanı buldun,neyse geç olsun temiz olsun,hayırlısı olsun :-* :-*

tabiki üzülür kim olsa çok üzülür  

şartlar diyelim ben istedim ama olsun yaa 1 ay bekleyecek inşAllah yaa benim icelem yok bide ben strese hiç gelemiyorum benim gözümde büyüyo şimdi varya bide arkadaşımda başvuru yaptı onu görünce ben strese giriyorum yanee kur;) :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:10:50 ÖSşartlar diyelim ben istedim ama olsun yaa 1 ay bekleyecek inşAllah yaa benim icelem yok bide ben strese hiç gelemiyorum benim gözümde büyüyo şimdi varya bide arkadaşımda başvuru yaptı onu görünce ben strese giriyorum yanee kur;) :haha:

hayırlısı olsun canım, :-* çok değilmiş bir ay fazla değil kur;) :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:01:01 ÖSBilendirda Banada Yer Vami Bari  :haha:

Bu soruyu sormuştun
bende;

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:02:05 ÖSSen benim Cetime hani binmiyodun nolduda biniveriyon şimdi :haha:

demiştim cvp alayım :haha: