Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:11:57 ÖShayırlısı olsun canım, :-* çok değilmiş bir ay fazla değil kur;) :haha:

Fazla olsa neka güzel olur aslında ama artık zaman yok ben uzattım şimdiye kadar daha uzatamıyoruzda yaril:)

zeytin

Yaww şarkı dinlemek istiyorum ama ne dinleyeceğimi bilmiyorum :haha:

ATAAN

Senin Bilendirin Debriyaji Varsa Ben Sürerim Onu Ya  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:13:13 ÖSFazla olsa neka güzel olur aslında ama artık zaman yok ben uzattım şimdiye kadar daha uzatamıyoruzda

:haha: :haha:
Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:16:46 ÖSYaww şarkı dinlemek istiyorum ama ne dinleyeceğimi bilmiyorum :haha:

ajdar dinle  :haha: :haha:

...mystery...

oooffff.... tickoff:) neden off'ladım bilmiyorum ama içimden off'lamak geldi... utanan:)

ATAAN

Kaktüs Kokla Birseyin Kalmaz Zeytin
Yürüyorum Dikenlerin Üstünde Sarkisini Dinleyebilirsin Bak  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:19:29 ÖSSenin Bilendirin Debriyaji Varsa Ben Sürerim Onu Ya  :haha:

OLMAMII HEMDE EN KRALINDAN SÜR BAKALIM :haha:

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:24:40 ÖSKaktüs Kokla Birseyin Kalmaz Zeytin
Yürüyorum Dikenlerin Üstünde Sarkisini Dinleyebilirsin Bak  :haha:

ayy Ataan abi yaa dinlerimde söz müzik kime ait acaba bide bu bna çok tanııdık geliyo :haha:

ATAAN

Simdii Google Resimleri Tikliyorsun Diye Basliyorum  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Hem dinledim ben şarkımı paylaşıyorum sizlerlede okuyun görün :haha:

zeytin

...mystery...

buyrun bu benim şarkım olsun... :haha: youtube'dan dinledimde acayip gülüyorum... kop:) nerden aklıma geldiyse dinliyim biraz güliyim deidm... kop:)

NİLSENAM

...mystery...

dinledin mi Nilsenam... :haha: yaril:)

zeytin

acayip hayvanlara benziyorsunmu yaril:)

NİLSENAM