Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dielosch

sınıf boş şimdi yap derste de yap hatta mümkünse gel gir bir dil öğrenmek hiç bi zaman bişey kaybettirmez  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 23, 2009, 07:11:20 ÖSiyiyim canım seen... :-*

yaa ben sinirliyim aslında mutluyumda karışığım bu aralar yine filmi ilerletiyorum başa sarıyo ben istemeden ayy sıkıldım artıkın yaa.Sen nasılsın bu aralar farkettim Fransızca yazmıyon artık İngizlizceye bi geçiş mi oldu yoksa Mahoyamı bişiy oldu :haha:

...mystery...

bende girmek isterim ama her zaman o aralar müsait olmayabilirim o yüzden girmedim.. ;) hem şimdilik idare eder kursada gidiyorum zaten... :)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 23, 2009, 07:13:35 ÖSyaa ben sinirliyim aslında mutluyumda karışığım bu aralar yine filmi ilerletiyorum başa sarıyo ben istemeden ayy sıkıldım artıkın yaa.Sen nasılsın bu aralar farkettim Fransızca yazmıyon artık İngizlizceye bi geçiş mi oldu yoksa Mahoyamı bişiy oldu :haha:
Müzikçi maho'nun kolunu kanadını kırdı... :haha: ama Fr çalıştığımı yazdım şimdi bi yere... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 23, 2009, 07:14:37 ÖSMüzikçi maho'nun kolunu kanadını kırdı... :haha: ama Fr çalıştığımı yazdım şimdi bi yere... :haha:

şimdi gördüm şöyle bir güldüm hatta keşke dedim başka bişey dileseymişim diyee :haha:

dielosch

biliyorum kursa gittiğini daha hızlı olur açısından söylemiştim  ;D ben ne zaman bir ingilizce kursuna gitsem hep yarım kalıyordu ya da ben hiç bişey anlamıyordum yani ööyle bişey anlamıyorum bir de böyle denicem ;D

zeytin

Dileosch sen nasılsın nezamandır senlen konuşamıyoruz pek fazla görünmüyorsun ortada ;D

...mystery...

bilmem ben anlıyorum... alkis:) burdaki gibi anlatıyo bide Almanyada yaşamış liseyi bitirene kadar falan hem almancası süper(Türkçesi bozuk yani telaffuz olarak azıcık ;D ) hemde öğretmeyi seviyo Almanca'yı o yüzden anlıyorum.. alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 23, 2009, 07:15:24 ÖSşimdi gördüm şöyle bir güldüm hatta keşke dedim başka bişey dileseymişim diyee :haha:
valla dileseymişin ;D ben sana bi ara anlatırım olayı istersen Müzikçi neler neler yaptı adama...ortalıkta omuzları çökmüş dolanıyodu Maho.. :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 23, 2009, 07:16:25 ÖSDileosch sen nasılsın nezamandır senlen konuşamıyoruz pek fazla görünmüyorsun ortada ;D

iyiyim zeytin ya nolsun evet baya oldu ders çalışıyorum da artık kendim de şaşırıyorum halime de sorma  :haha: işte almanca için girdim bugün de yarın yazılım vardı iptal oldu da böyle rahatım az sonra  çıkıp mat çalışcam bi gelseniz sınıfa  :zopa: da bitse bugünlük derss  :zopa:  :haha:

gece

dielosch

gece

Sinif toparlanin bucuga kadar beraberiz hadi  ;) okey:)

...mystery...

10 dk var şurda buçuğa yaa... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 23, 2009, 07:17:57 ÖSvalla dileseymişin ;D ben sana bi ara anlatırım olayı istersen Müzikçi neler neler yaptı adama...ortalıkta omuzları çökmüş dolanıyodu Maho.. :haha:

anlat bakalım sizin okul eğlenceli bir okula benziyomuş. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 23, 2009, 07:21:32 ÖSanlat bakalım sizin okul eğlenceli bir okula benziyomuş. :haha:
çok eğlenceliii... :haha: sen gir dersine bende şu Fr'yı bitiriyim anlatırım.. :haha: