Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 09:46:54 ÖSverelim hemen bir titreşimmmmmmmm :haha:

Ayy yok kıyamam ben şimdik ona başka zamana titreşim yollarım :haha:

NİLSENAM

zeytin sen en iyisi beni çağırrrrrrr kur;) :zopa: :haha:

...mystery...

ayrıca biz zaten kavga etmiyoruz... :haha: ben Nilsenam'ın açlığa karşı bağışıklık kazanması için uğraşıyorum.. ;D yani her zaman yemk bulamıyabilir.. ;D her resim gördüğünde acıkmaması lazım hem biz Nilsenamın yarım dünya olması istemeyiz dimi?? ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 09:47:51 ÖSaaa kıyar mıyım ben sana heeçç.. :haha:

ya kuşbaşı olursam nolcek garanti veriyonmu garanti bankasına gidipte yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 09:48:29 ÖSAyy yok kıyamam ben şimdik ona başka zamana titreşim yollarım :haha:

:haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 09:49:03 ÖSya kuşbaşı olursam nolcek garanti veriyonmu garanti bankasına gidipte yaril:)
veriyorum... alkis:)

ATAAN

Yaa Benlede Konusun Yaaa  tickoff:) :haha:

NİLSENAM

gizemciğim tşk.ederim canım,ben almıyım  kur;) :zopa: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 09:48:46 ÖSayrıca biz zaten kavga etmiyoruz... :haha: ben Nilsenam'ın açlığa karşı bağışıklık kazanması için uğraşıyorum.. ;D yani her zaman yemk bulamıyabilir.. ;D her resim gördüğünde acıkmaması lazım hem biz Nilsenamın yarım dünya olması istemeyiz dimi??

yanee gelinlik giycek bilemiycim yanee evlenincik enişte şok olmasın nilsenam sen yemekleri akşama yaparsın artıkın sabahtan yapayım deme akşama bişey kalmaz enişte eve gelip aç kalmasın yanee tamamen seni düşündüğüm için  ;D yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 24, 2009, 09:50:01 ÖSYaa Benlede Konusun Yaaa  tickoff:) :haha:

ay ağbiciğim ne çabuk geldinnnnnnn :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 24, 2009, 09:50:01 ÖSYaa Benlede Konusun Yaaa  tickoff:) :haha:

Ben konusayim olmami  ;D

Nasilsin Ataan  ;D

mub@rek

zeytin

Sen gitmedin mi Ataan abi yetiş balıklama bi konudan dalsana bizim gibi yoksa balıklama atlamayı bilmeyenlerdenmisin yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 09:49:20 ÖSyaa lütfeeeeeeennn... :angel: :-*

yok ben şimdi bakmıyıcam annem her an çağırabilir,sonra yemek zevkim yarıda kalsın istemiyorum... :zopa: :zopa:

gece

Ataan sikayetim var senin tosbalar hakkinda  ;D