Özür Dilerim Mesajlari

Başlatan gece, Ocak 29, 2009, 09:59:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zeytin

Özür diliyorum.Belki kırıldın bana belki üzüldün.Ama hissediyorum hala aynımdasın.Uzaklarda olsakta bana aldığım nefes kadar yakınsın.Ama artık yolun sonundayım.Üzgünüm artık seni beklemiyorum.Üzgünüm yolumu değiştirdim..Üzgünüm herşey için.Herkese iyiydin.Ama bana kötüydün.Bana kötü olan birisyle yola devam edemezdim ki.Söylencek çok şey var ama söyleyemiyorum.Ama seni sonsuza dek kalbime gömmüyorum.Çünkü nekadar uzaksak bir okadarda yakınız.ÜZGÜNÜM KENDİME YENİ BİR SAYFA AÇTIM VE SEN BU SAYFADA YOKSUN...

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 04:12:14 ÖSÖzür diliyorum.Belki kırıldın bana belki üzüldün.Ama hissediyorum hala aynımdasın.Uzaklarda olsakta bana aldığım nefes kadar yakınsın.Ama artık yolun sonundayım.Üzgünüm artık seni beklemiyorum.Üzgünüm yolumu değiştirdim..Üzgünüm herşey için.Herkese iyiydin.Ama bana kötüydün.Bana kötü olan birisyle yola devam edemezdim ki.Söylencek çok şey var ama söyleyemiyorum.Ama seni sonsuza dek kalbime gömmüyorum.Çünkü nekadar uzaksak bir okadarda yakınız.ÜZGÜNÜM KENDİME YENİ BİR SAYFA AÇTIM VE SEN BU SAYFADA YOKSUN...

--> :cryla: :cryla: :cryla:

3,14

zeytin

Özürdilerim bu arada yazmış olduğun mektupların hepsini yaktım üzgünüm :cryla: :cryla:

3,14

--> Özür dilerim Aşkım. :cryla:

(Özür dilerim, ya ben çok uzatıyorum, ya sen çok büy...) :cryla: :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 05:31:21 ÖSÖzürdilerim bu arada yazmış olduğun mektupların hepsini yaktım üzgünüm :cryla: :cryla:
:embarassed: :embarassed:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 29, 2009, 10:29:04 ÖSSayin Gece, Bu Kadar Cümleye Hala Affetmiyorsa, Bisey Diyecem Olmayacak Simdi  ;D

Affetti  ;D
Heralde Galiba Sanirsam  :haha:

...mystery...

KaltenKrieg

Entschuldigung,ist hier frei?  yuppi:)

gece

Alıntı yapılan: KaltenKrieg - Mart 25, 2009, 03:54:28 ÖSEntschuldigung,ist hier frei?  yuppi:)

Evet istediginiz kadar Özürdileyebilirsiniz okey:) ;D