En Son Hangi Tarihte sınav yapıldı?

Başlatan Umit07, Mart 20, 2009, 08:38:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Umit07

Merhaba Arkadaşlar en son Hangi tarihte sınav yapıldı ve Hangi sorular çıktı yardımcı olursanız çok sevinirim.. :cryla:

facetoface

en son sınav bugun yapıldı :) sorular biraz kazıktı mektupta ise max cıktı ben ist dan girdim

Umit07

Max ne Acaba Biraz Açarmısın Kartlarda neler çıktı soru kalıpları Değişmiş öyle Duydum Ben

facetoface

konu max valla biri mektuplarla ilgili birsey yazmıs ona bak gorursun orda maxi sorular ise biraz kazıktı ve horende öle kursta calıstımız gibi değildi yoksa 90 la gecerdim :) ama yaptığım hesaplara gore 65-75 arası alıcam :) ama yanılabilirimde

gülümse35

merhaba arkadaşım valla bizde izmirde girdikk çok kolay bir sınav beklerken tarihde görülmemiş bir kitapçık çıktı karşımıza hören ve lesen çok zordu,,mektuptan bahsetmek bile istemiyorum inaınki hatırlancak bişey değil tek aklımda kalan iş arkadaşın david yazıyorsun..kollegen? wann?abgeben? soru bu ..en iyiyim diyen bile yapamadı mektubu,,neyse gelelim sözlüye o çok basitti yaptık..kartlara gelince arkadaşım o kadar çok kart var kii sen hepsine çalış yni ben sana orange çıktı desem yanlış olur çünkü şansına hangi kart gelirse..yine yardımcı olabileceğimiz bişey olursa gerne  :))

yani işimiz şansa kaldı inşAllah ayırlı haberler veririm sizlere   :angel:

facetoface

Sie wollen  ihre  Freund  Max Müller in Hamburg besuchen

_  Sie kommen einen Tag später

_ Warum kommen Sie  später

_  Bitte Sie ihren Freund
   er soll Sie abhollen
   Ankuft:12.03  16:00 uhr  işte max bu :)
Alıntı yapılan: Umit07 - Mart 20, 2009, 08:52:08 ÖSMax ne Acaba Biraz Açarmısın Kartlarda neler çıktı soru kalıpları Değişmiş öyle Duydum Ben

facetoface

ich komme einen tagspater. meine mutter ist krank. meine mutter arz gehen. kansst du bitte mich bahnhof abholen.İch komme am 12.03  16:uhr an    bende bole yazdım mektubu kac puan verirler acaba :)  

Umit07

Alıntı yapılan: gülümse35 - Mart 21, 2009, 12:11:50 ÖÖmerhaba arkadaşım valla bizde izmirde girdikk çok kolay bir sınav beklerken tarihde görülmemiş bir kitapçık çıktı karşımıza hören ve lesen çok zordu,,mektuptan bahsetmek bile istemiyorum inaınki hatırlancak bişey değil tek aklımda kalan iş arkadaşın david yazıyorsun..kollegen? wann?abgeben? soru bu ..en iyiyim diyen bile yapamadı mektubu,,neyse gelelim sözlüye o çok basitti yaptık..kartlara gelince arkadaşım o kadar çok kart var kii sen hepsine çalış yni ben sana orange çıktı desem yanlış olur çünkü şansına hangi kart gelirse..yine yardımcı olabileceğimiz bişey olursa gerne  :))

yani işimiz şansa kaldı inşAllah ayırlı haberler veririm sizlere   :angel:

Teşekkürler Arkadaşım Yardımların ve Bilgin için

Umit07

Mektubu Öğrendim Çok şey istiyorum Ama Kartlarda Hangileri çıktı Çalıştığımız şeyler Çok Standart O Yüzden Soruyorum.

ozhan_c84

ben  sınava gırmedım ama sureklı formu ıncelıyorum genelede karlat ıcın yazılanalrı soyluyorum eksıklerım olabılır :) telefon.şişe.hesap.gazete.kursun kalem.dolma kalem.postane.anahtar.ayakkabı.tereyag.tren ıstasyonu.top.bilet. muz. armut. resim. bır fıncan cay.kımlık. televızyon ızlemek gıbı devamı var ama aklıma gelen bunlar
ınsAllah gecerız:s

Umit07

Alıntı yapılan: ozhan_c84 - Mart 23, 2009, 07:10:29 ÖSben  sınava gırmedım ama sureklı formu ıncelıyorum genelede karlat ıcın yazılanalrı soyluyorum eksıklerım olabılır :) telefon.şişe.hesap.gazete.kursun kalem.dolma kalem.postane.anahtar.ayakkabı.tereyag.tren ıstasyonu.top.bilet. muz. armut. resim. bır fıncan cay.kımlık. televızyon ızlemek gıbı devamı var ama aklıma gelen bunlar
ınsAllah gecerız:s
Teşekkür Ederim Verdiğin Bilgiler için. Ellerine Sağlık

SABIR

ya banada yardım edermisiniz bende 2 nisansa ankarada giricem lütfen yardım edin genelde hangi konulara agırlık vermeliyim

Umit07

Alıntı yapılan: SABIR - Mart 26, 2009, 10:45:25 ÖSya banada yardım edermisiniz bende 2 nisansa ankarada giricem lütfen yardım edin genelde hangi konulara agırlık vermeliyim
Kendi kendine Kart Çekip Soru sorabilirsin. Forum Sayfasında mektup Örnekleri Var onlara Çalışabilirsin. Hazırlık Testleri Var onları Yapabilirsin. Başarılar Dilerim.