2 nisan ankara çilesini çekecek olan varmııııı benle beraber?

Başlatan SABIR, Mart 24, 2009, 11:48:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SABIR

arkadaşlar 2 nisan ankarada sınava giricem başka benle giren varmı yaaa?yada enson ankarada sınava girmiş arkadaşlar yardım edin lütfennnnnnnnn ::)

Umit07

Alıntı yapılan: SABIR - Mart 24, 2009, 11:48:42 ÖSarkadaşlar 2 nisan ankarada sınava giricem başka benle giren varmı yaaa?yada enson ankarada sınava girmiş arkadaşlar yardım edin lütfennnnnnnnn ::)

Merhaba Öncelikle 2 Nisanda Sana Başarılar dilerim.

Sınavda Çıkan Soruları bu Bölüme Yazarsan Bizlerde Faydalanmış oluruz.
Bende 4 Nisanda Giriceğim.

Teşekkürler

SABIR

eb_sel

sınav ıcın bankaya 140 yatırdıkdan sonra sınava gırmek ıcın bır belge gerekmıyormu... kendı nufus cuzdanımızlamı gırcez sınava bılen varmı

SABIR

kendi nüfus cüzdanınla ve banka dekontunla giriceksin sınava başka bişeye gerk yok zaten

eb_sel

yanıt ıcın tesekkurler sabır.. bende 17 nısanda sınava gırcem ıstanbulda... kursa gıtmeden hep evde calısdım... cunku almanyada gecen kıs 3 ay almanca kursuna gıtmısdım VHS ye... bakalım basarabılıcemmı... korkuorum ama basarmak zorundayım...

NİLSENAM

Allah yardımıcınız olsun,rahat olun,inş.başarırsınız  :) :)

SABIR

ozhan_c84

bende ayın 10 da gırmeyı dusunuyorum bu onumuzdekı ahfta kurs bıtıyor cok heyacanlı ve sabırsızım ınsllah hepımız ıcın hayırlısı olur ınsAllah gecerız  ;) herkese bol şans

SABIR

sen nerde giriceksin sınavaa? ya neden kimse ankarada girmiyoo bu sınavaaaa

NİLSENAM

sizlere şimdiden bol şanslar diliyorum :) :)

Allah yardımcınız olsun  :)

SABIR

ya arkadaşlar bu hafta ankarada sınava giren yok muuu?yardım edin lütfen yaaaa :embarassed:

ozhan_c84

ben de ankarada gırecem ama bu hafta degıl ayın 10'u gıbı gırmeyı dusunuyorum senın kadar bende tedırgınım 100 gunkuk bır egıtım aldım ama yınede ıster ıstemez oluyor heyecan:S

dj_safak

Alıntı yapılan: SABIR - Mart 24, 2009, 11:48:42 ÖSarkadaşlar 2 nisan ankarada sınava giricem başka benle giren varmı yaaa?yada enson ankarada sınava girmiş arkadaşlar yardım edin lütfennnnnnnnn ::)

ARDASIM HIC KORMA STRES YAPMA ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH SENDE GERERSIN INSALLAH HERKESIN HASRETI EN KISA ZAMANDA BITER BNIM ESIMDE MEKTUP OLARA ARKADASININ DOGUM GÜNÜ VARMIS ONA GELMEMIYOR AMA  BIR GÜN GEC GELEGIM DIYE CIKMIS KAFANA TAKMA INSALLAH BASARIRSINNN SEN MEKTUP ÖRENELERINE BAK ISTERSEN SITEDE BULUNAN
 byby:) byby:)

Umit07

Tekrar Allah Yardımcınız olsun Bende 4 Nisanda Antalyada Giriyorum. okey:)

ozhan_c84

arkadasla bu gun pın aldım yarın randevu alıcam sınavlarınızda enler cıktıgını yazarsanız sevınırım ankarada gırıcem ama ayın 10 ve sonrası ıcın randevu almayı dusunuyorum

ozhan_c84

ayın 27 sıne randevu verdıler:( bıraz bekledıgımden gec oldu ama neyse onemlı olan gıdıp kazanmak butun arkadaslara bol sans ınsallh kazanırız