23.03.2009 DA BAşVURU YAPTIM

Başlatan segenn, Mart 27, 2009, 11:52:52 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

segenn

Öncelikle Herkese Merhabalar,

Ben 23.03.2009 ankaradan başvuru yaptım  eşime daha evraklar gitmemiş. bir kaç sorum olacak  benim eşimle aramda hiç bir akrabalık yok , almanyada hiç bir akrabam yok  ben eşimle ocak 2005 de tanıştım bu bilgileri verdim,  bizim ilk evliliğimiz ve eşimin maaş suan 1000 euro ve ev olarakda kendi oturdukları evi gösterecekler.arkadaşlar bunları sormamın sebebi   içinde oldugum büyük stress acaba ne olacak durumu  beni biraz aydınlatırsanız tecrübelerinizle  çok sevinirim.

Saygılarımla,

Segenn

segenn

SABIR

işAllah hayırlısıyla en kısa zamanda sonuç gelir segenn hanım.Allah yardımcınız olsun.bende 2 nisanda giricem ankarada sınava

ATAAN

1000 Euro Gelir Yeterli Bulunmayabilir, Ama Yinede Belli Olmaz, Hersey Yabancilar Dairesinin Elinde. Olumlu Düsünelim Olumlu Sonuc Gelsin.
Gelismeleri Paylasirsaniz, Yine Fikirlerimizi Size Söyleriz  okey:)

segenn

Teşekkür ederim  ataan bey   1000 euro maaş alıyor eline geçen para ama ev kirası vermiyor ben  yeni gelişmeler oldugunda  buradan bilgi vereyim sizin dediğiniz gibi yapayım.

Buarada sabır :)  adım hakan :)  

SABIR

ya kusura bakma ben kendimde deilim buaralar stresten ???sen sınavdaki mektubu hatırlıyomusun yaa

segenn