" Hey Gidi Günler Hey "

Başlatan ATAAN, Ocak 14, 2009, 03:09:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 21, 2009, 11:00:16 ÖSbitanembenim begendiysen ne mutlu bana bende her okudugumda gözyasalrimi tutamam ensonunda sizlerlede paylasmmaya karar verdim keske o günlere dönebilseydik  :cryla:

keske canim  :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 22, 2009, 12:46:46 ÖÖama bide şöyle düşün sevgicim hiç ağlama demiyorum ama sen çok gülmüyosun sanada yazık... :-[ hıı şöyle düşün ağlamakla o günleri geri getiremezsin o günleri özleyip ağlayıp üzülüceğine en azından o günleri yaşadım ve hiç unutmucam hatırladıkça üzülsemde en azından öyle hatıralarım var diye düşünebilirsin... :-[ biliyorum,anlayabiliyorum zordur ama yapıcak başka bişey gerçekten yok.... :-[
cok haklisin iyki perim  :-*

...mystery...

gece

Bir sarki var, Türk Sanat Müzigi,

MAZIYE BIR BAKIVER NELER NELER BIRAKMIS...

Simdi o sarkiyi dinliyorum birden zaman tünelinde kayboldum  :-\ ;)

...mystery...

yaa şarkıların insanı düşündürüp birşeyleri tekrar tekrar yaşatması çok güzel ablacım.. :'( ben o duyguyu her cuma ve pazar hatta haftaiçide bazen yaşıyorum... :-[

gece

Ben kardeslerimin ivirzivirlarina göz dikermisim uyudularmi gizlice yermisim Annanem didi  ;D
Hey gidi günler heyyy :haha:

...mystery...

bende yemekler bitince yemek istermişim

hey gidi günler heyyy... :haha: (bence biz bu konuyu yöresel yemekler'de konuşalım ;D )

NİLSENAM

ya ben herşeyi önüme alır ,kimsenin yemesinede izin vermez herşeyi kendim yermişim, :haha: :haha:

ya ben küçükkende boşboğazmışım,anneeeeeeeeeee ben kime çekmişim böyle ya  :haha: :haha:

gece

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 31, 2009, 07:11:28 ÖSbiz neymişiz canom ya  :haha: :haha:

Durup durup hatirliyorum Canom cocukken sekerli ekmek yemeye bayilirdim ben  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 31, 2009, 07:12:29 ÖSDurup durup hatirliyorum Canom cocukken sekerli ekmek yemeye bayilirdim ben  :haha:

ben küçükken herşeye bayılırdım,ağzıma ne verseler yermişim. :haha: :haha:

NİLSENAM

...mystery...

haha Türkçe önceden ne güzeldi...

hey gidi günler HEYYY:... :haha: (cümlelerimizde çok fazla "ya" varda ondan söyledim yaa.. kop:) )

NİLSENAM

ben küçükken toprağı bile yermişim  :haha: :haha:

beni gezdirmeye çıkardıkları zaman yere oturduğum zaman toprağı bile ağzıma alıveriyormuşum :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 31, 2009, 07:18:31 ÖSben küçükken toprağı bile yermişim  :haha: :haha:

beni gezdirmeye çıkardıkları zaman yere oturduğum zaman toprağı bile ağzıma alıveriyormuşum :haha: :haha:

Beni kac kere gezmekte unutmuslar ben yemek yerken o kadar sessizmisim ki  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 31, 2009, 07:18:31 ÖSben küçükken toprağı bile yermişim  

yani ben sana sadece Y.H demek istiyorum Nilsenam... yaril:) yaril:)