Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Benim Kardesim Büyünce Doktor Olup Abisine Beyin Ameliyati Yapacak Dimi, Yok Vav  Ne Olacaktin Sen Zeytin  :haha:

...mystery...

ne beyin ameliyatı yaa.. :haha: millet dişlerimi yaparsın diye falan sorar sen beyin ameliyatı soruyosun patron yaa.. kop:)

zeytin

benim bölüm sayısal zaten ama çocuk gelişimi olcam
doktorluk sonraki iş yaril:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 10:31:48 ÖSne beyin ameliyatı yaa.. :haha: millet dişlerimi yaparsın diye falan sorar sen beyin ameliyatı soruyosun patron yaa.. kop:)
:haha:

ATAAN

Ya Bu Kafamda Zile Basip Basip Kacan Adam Geri Geldi  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 27, 2009, 10:32:16 ÖSbenim bölüm sayısal zaten ama çocuk gelişimi olcam
doktorluk sonraki iş yaril:)

Egitmen mi olucan yani  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 10:31:09 ÖSBenim Kardesim Büyünce Doktor Olup Abisine Beyin Ameliyati Yapacak Dimi, Yok Vav  Ne Olacaktin Sen Zeytin  :haha:

Çocuk gelişimi olup seni inceleyecem yaa kur;) yaril:)

zeytin

...mystery...

ATAAN

Ha Dogru Ya, Sen Gelisimci Olacaksin,  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 10:36:07 ÖSHa Dogru Ya, Sen Gelisimci Olacaksin,  ;D
evet abicim gelişimci olcam yaril:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 27, 2009, 10:33:38 ÖSEvet ablacım inşAllah  ;D

Zeytincim Bir Bayan icin dogru secim, Bence.
Burda Almanya´da Bayanlarin en revasta oldugu meslek  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 27, 2009, 10:38:14 ÖSZeytincim Bir Bayan icin dogru secim, Bence.
Burda Almanya´da Bayanlarin en revasta oldugu meslek  okey:)

Evet ablacım inşAllah orda devam etmek istiyorum ;D

...mystery...

ben ne olıyım hala karar verebilmiş değilim... :haha: bi genetik mühendisi oluyo bi psikolog oluyo bi 2sini birden okurum oluyo..bide arada tiyatro eğitimi falan mı alsam diyorum.. :haha: kararsızım yaa... ;D

zeytin

Bu iş için herşeyimi geriye attım Allahım evlenemiyorum bile baksana ama hiç şikayetci değilim kariyer önemli yanee ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 10:40:44 ÖSben ne olıyım hala karar verebilmiş değilim... :haha: bi genetik mühendisi oluyo bi psikolog oluyo bi 2sini birden okurum oluyo..bide arada tiyatro eğitimi falan mı alsam diyorum.. :haha: kararsızım yaa... ;D

sıraya koy benim sırada çok var meslek anlamın da ;) ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 27, 2009, 10:41:40 ÖSsıraya koy benim sırada çok var meslek anlamın da ;) ;D
nasıl sıraya koyıyım... :-\ yaa tiyatrıyu falan salla da genetik ve psikolog'da karar kılamıyorum... :haha: