en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Kadınları Anlamak

Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama - Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da - İki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş..
Cin :
- Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş..
Adam :
- Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş..
Cinin cevabı çok kısa ve net :
- Köprü kaç şeritli olsun ? demiş..

;D ;D

...mystery...

:haha: aslında o kadar zor değil ama... ::) ama yok yok  karar verdim zor.. :haha:

ATAAN

:haha:

ATAAN

Iki Kadin Ölürler ve Konusmalari;
- Selam, benim adım Selma .
- Selam, benimki de Ozge, sen nasıl öldün?
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Sonra ne oldu?
- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım.. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık….

;D

gece

:haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 11:16:14 ÖSIki Kadin Ölürler ve Konusmalari;
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Sonra ne oldu?
- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım.. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık….

;D

yaril:) yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 11:16:14 ÖSIki Kadin Ölürler ve Konusmalari;
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Peki sen nasıl öldün?
- Sonra ne oldu?

;D

:haha: :haha:

NİLSENAM

KİMDEN YANASINIZ

Birgün Temel askerdeyken komutanı Temel'in yanına gelip:
_Temel,bir ayı görsen ne yaparsın?
_Vururum onu komutanım.
_Silahın yoksa ne yaparsın?
_Ona taş atarım komutanım.
_Taş yoksa ne yaparsın?
_Ağaca çıkarım komutanım.
_Eğer ağaçta yoksa ne yaparsın?
_Komutanım ayıdan mı,yoksa benden mi yanasınız?

:haha:

gece

ATAAN

NİLSENAM

NİLSENAM

Daha atak  

Cemal ve Temel zengin bir ingiliz lordunun evinde çalışıyorlarmış.Lord birgün eve gelince,Temel'i koltuğunda oturmuş,puro içerken bulur.Bunun üzerine Temel'e:

-Karımı da kucaklayıp otursaydın bari,bi o eksikti!

-Tüşündum ama Cemal benden daha atak çıktı..

zeytin

;D

...mystery...

NİLSENAM

Ay mıdır Güneş midir?  

İki sarhoş yolda tartışıyorlarmış. Birisi ayı göstererek bu aydır
öbürüde güneştir diyomuş. Bunları gören Temel bulaşmadan sıyrılmak
istemiş ama nafile. Adamlar Temel'i tartaklayarak sormuş:
-Söyle lan bu ay mıdır güneş midir?
temel cevaplamış:
-Valla abi ben buranın yabancısıyım.