Kim Kimi Seviyor?

Başlatan gece, Mart 23, 2009, 12:44:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

gece

NİLSENAM

:haha: :haha:

harfler çoğalmaya başladı

ATAAN

Ben Bugünde D'yi Seviyorum Yarinda D'yi Sevecegim Ondan Sonraki Günde D'yi Sevecem Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki GündeOndan Sonraki Günde Ondan Sonraki GündeOndan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde
 ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 02:03:10 ÖSBen Bugünde D'yi Seviyorum Yarinda D'yi Sevecegim Ondan Sonraki Günde D'yi Sevecem Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde Ondan Sonraki GündeOndan Sonraki Günde Ondan Sonraki GündeOndan Sonraki Günde Ondan Sonraki Günde
 ;D ;D ;D

OOO MaasAllah  ;D

NİLSENAM

yani var olduğun sürece hep D yi seveceksin  kur;) ;D ;D

ATAAN

Tabiki  Tüm Benligimle Sevecegim Onu, O Benim FirstTosbam (Firstlady)  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 02:06:59 ÖSTabiki  Tüm Benligimle Sevecegim Onu, O Benim FirstTosbam (Firstlady)  :haha:

birde biz tanısaydık şu Firstlady D YENGEMİZİ ... kur;) :haha:

gece

NİLSENAM

ATAAN

InsAllah Canim Kardesim, Allah'tan Umut Kesilmez  ;D

ATAAN

FirstTosba Yani FirstLady  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 02:09:33 ÖSInsAllah Canim Kardesim, Allah'tan Umut Kesilmez  ;D

sen istersen oda olur ağbiciğim kur;)  ;D

dielosch

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 28, 2009, 01:30:46 ÖSSendemi Zeytinusss :haha:

Ablacım moda...
Başlatan Ataan abi
Ama ben sallamadan yazdım yanee benimki hakikaten ''R'' esası yanee kur;) kur;)

...mystery...

ben salladım... yaril:) bu arada FirstTosbaa güzelmiş.. kur;) ;D

dielosch

ben de harflerden A'yı seviyorum galiba yaa şekli karizmatik geliyor  kur;) yani şu an düşündümde öyle geldi  :haha: