1 NiSAN`DA ALMANYA DA A1 SINAVINA GiRiCEM LÜTFEN YARDIM...???

Başlatan bynurican, Mart 28, 2009, 12:10:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bynurican

Selam arkadaslar 1 nisan carsamba günü almanya böblingen de a1 sinavina giricem,sinav yerinden verdikleri internet adresinden soru ve cevaplari aldim ama merak ettigim sinavda verdikleri sorular birebir mi cikacak yoksa degisikmi cikacak,almancam da hic yok nasil yapicam bilmiyorum iyiki sitenizi buldum ama zamanim kalmadi lütfen yardim... ??? :-[

NOT: Önceki konuyu yanlis acmisim bundan dolayi yetkililerden özür dilerim ilkdefa bir foruma katiliyorum.

gülümse35

arkadaşım biz türkiyede girdik bilgi vermek konusunda yardımımız dokunurmu ?

facetoface

evet biz tr de girdik ne kadar yardımcı olabiliriz bilmiyorum ama verdikleri internet sitesindeki soruların sınavda cıkıcak olan soruların olduğunu düsünmüyorum böle birsey yapmazlar yalnızca birebir sınav formatıdır ordaki sorular gibi sorular cıkacaktır şimdiden basarılar

gülümse35

facetoface arkadaşıma katılıyorum çok fazla sınav kalıbı var hatta bunların birkaçıda internette dolaşıyor..sen o sorulara odaklanma ona benzer çalış bencede sonuçta kalıplar aynı ehhh tabii birazda şans işi,,yani sitedeki soruların aynısı olsa düşünsene bu kadar kasmak zorunda kalmazdık dimi yani  okey:) bol şans başarılar

bynurican

bende anlamadim arkadaslar bu sorulara calissin demislerdi ondan kafam karisti...

bynurican

ama siz yinede yardimci olursaniz sevinirim sanirim türkiye´deki ile aynidir,tesekkürler.

facetoface

yukarıda sölediğim gibi o sekilde sınav formatı eğer almanca oğrenmeyi sart kosuyorlarsa size sınav sorularını vermezler :))))

hunkarus

Alıntı yapılan: bynurican - Mart 28, 2009, 12:10:57 ÖÖSelam arkadaslar 1 nisan carsamba günü almanya böblingen de a1 sinavina giricem,sinav yerinden verdikleri internet adresinden soru ve cevaplari aldim ama merak ettigim sinavda verdikleri sorular birebir mi cikacak yoksa degisikmi cikacak,almancam da hic yok nasil yapicam bilmiyorum iyiki sitenizi buldum ama zamanim kalmadi lütfen yardim... ??? :-[
sorular bırebır cıkmaz aynı sekılde yanı benzerlerı cıkar san tavsiyem schreiben ve sprechen de bıraz dah fazla puan toplamaya bak

NOT: Önceki konuyu yanlis acmisim bundan dolayi yetkililerden özür dilerim ilkdefa bir foruma katiliyorum.

orular bırebır cıkmaz aynı sekılde yanı benzerlerı cıkar san tavsiyem schreiben ve sprechen de bıraz dah fazla puan toplamaya bak