Sizce Gercek Dost Kimdir ?

Başlatan gece, Mart 25, 2009, 10:45:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Favori yemeginden favori rengine kadar herseyi bilen kisi
0 (0%)
Arada cok uzun mesafeler olsa bile halinizi hatirini  soran kisi
5 (50%)
Sizi asla unutmayan kisi
6 (60%)
Gecenin ikisinde arayabildigin kisi
2 (20%)
En uzun s
0 (0%)
Yazililarda kopya veren kisi
0 (0%)
Digerleri (Belirtin)
3 (30%)

Toplam Oy Verenler: 10

gece

mahavira

Allahtan baskasini  dost edinenlerin hali kendisine ev yapan örümcege benzer süphesizki evlerin en zayifi  örümceginkidir.bir insan hayatini saglam temeller üzerine kurarsa dost, arkadas yaren gibi yardimci sahsiyetler aramasina gerek kalmaz..sadece ve sadece manevi anlamda bu tür arkadasliklara ihtiyac duyar,,
kisacasi dostluk bir cikar  alisverisidir bu alis veriste  dengeler sizin beklentileriniz disina ciktiginda o dostluk da askiya alinir,,
dostunuzun sizden bir menfaat beklentisinde olduðu analsiliyor,,. sizin menfaat beklentilerinizi astigi ve zorladigi  noktada bu iliski dostluk baglamýndan cikkmaya baslar.
sonucta, bir tavir koyma müessesesi var. bu tavir koyma sonrasiinda da iliskileriniz devam ediyorsa demekki dostluk bitmemistir.

eyy dostlarimmdünyada dost yoktur...

aristoteles ,,,

...mystery...

bir şıkka sadece ben oy vermişim ama.. :-\ yinede bu şıklar arasında en düzgünü ve gerçek dostu anlatan tek şık o.. :) "gecenin 2'sinde arayabildiğin kişi" :) çünkü dostunu aradığında sana "beni neden bu saatte RAHATSIZ ETTİN" diye değil "NE OLDU KÖTÜ BİşEY Mİ VAR" diye sorar..işte bu gerçek dostu belirleyebilicek en doğru şıktı bence burda... :)

sağol ablacım.. :-*

ATAAN

Sarimsak Tarlasini Bir Tokata Satmayandir Dost Benim Icin  okey:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 10:23:48 ÖSbir şıkka sadece ben oy vermişim ama.. :-\ yinede bu şıklar arasında en düzgünü ve gerçek dostu anlatan tek şık o..  "gecenin 2'sinde arayabildiğin kişi" :) çünkü dostunu aradığında sana "beni neden bu saatte RAHATSIZ ETTİN" diye değil "NE OLDU KÖTÜ BİşEY Mİ VAR" diye sorar..işte bu gerçek dostu belirleyebilicek en doğru şıktı bence burda... :)

sağol ablacım.. :-*

Digerlerinde, kendi sikkini yazabilirsin ;)

gece

...mystery...

biliyorum ama ordan seçtim artık... :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 10:29:50 ÖSbiliyorum ama ordan seçtim artık... :)

Oylamanin disinda yorumlarimizi yazabiliriz Gizemcim...

gece

Dost bencilliginden siyrilmis olandir...

zeytin

Dostluk İki Ayrı Bedendeki Tek Bir Ruhtur... okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 28, 2009, 05:27:51 ÖSDostluk İki Ayrı Bedendeki Tek Bir Ruhtur... okey:)
işte evet budur... okey:)

sen bişey demeden ne düşündüğünü ne hissettiğini anlayabilen,yüzüne kapıyı çarpsanda neyin olduğunu sormak için tekrar kapıyı çalan,yanında iyi olduğunu hissettiğin ve bunu içinden gelerek onada hissettirebildiğin kişi gerçek dosttur.. alkis:)

...mystery...

zeytin

şuanda beni telefonda arayandır alkis:)

ATAAN

Ariyom Mesgule Düsürüyon Tosba  :haha:

...mystery...